icon

Môžem byť znovu tehotná?

20. jún 2023

Ahojte prosím o radu som 8 týždňov po pôrode lenže som krvacala dosť dlho asi v piatok som len prestala špiniť kravacala som s prestávkami posledný týždeň dosť silno bola som u gyn a vraj ešte to nieje docistene úplne a že počkáme do konca mesiaca či príde ms ak nepríde že dopomozeme tomu injekciami ona nevidela že by som MS mala lenže ja si myslím že už bola kedze som krvacala po šestonedelí dosť silno aj sem tam zrazenina vyšla … lenže my sme mali včera prvý krát pohlavný styk a proste nám utieklo 🫣 je možné že budem tehotná ? Môžem užiť pre istotu tabletku PO ?

maryetta
20. jún 2023

K tomu asi iba tolko-mam kamaratky ktorym po porode ani ms nenabehla. Rovno “nasli” ovulaciu a menej ako rok aj druhe babatko 😉
Neviem asi si toto nechcela pocut ze ano. Ale! Ono sa len mozno telo stale dava dokopy.

firma2211
20. jún 2023

Ja som otehotnela hneď po 7 týždňoch , a to sme si dávali pozor ani nas nenapadlo že nám “utieklo “🤦‍♀️ nuž a dnes ma dcérka 3 a syn 4 roky 😂

autor
20. jún 2023

Ďakujem asi predsa užijem tu tabletku PO.na ďalšie tehotenstvo sa necítim chcem sa hlavne venovať dcérke teraz

kitycat
20. jún 2023

Som 7 mesiacov po porode a menstruaciu furt nemam. Ak kojis tak ta tabletka bebude pre babo uplna delikatesa

vanilkovazmrzka
20. jún 2023

Fu a ty potrebujes este dalsiu hormonalnu naloz? Ja by som teda tu tabletku nechcela…

andrea_r016
Autor odpoveď zmazal
mia247
21. jún 2023

Je to možné samozrejme, ja som živý príklad :D sestra sa narodila 12/1992 , po šestonedeli už splodili naši mňa , narodila som sa 11/1993 :D :D