Môžem dôverovať tehotenskému testu Pepino?
Ahojte baby potrebujem radu vyšiel mi Pozitivny pepino test ale ako čítam recenzie tak veľmi dobrý neni... K tomu mam plodne dni... neukazalo mi ju hneď viem ze možno 2 min som sledovala hneď som ho zabalila a neviem prečo ale naspeť som sa pozrela určite prešlo 5 min a boli tam 2 trosku sa ohol ale na tej strane kde sa ma chytiť mohlo by preto ukázať zly vysledok? Alebo plodne dni? O babo sa ešte ne snažíme

Vyzera pozitivne, spravila by som si pre istotu este jeden
@dena424 nerozumiem, ak mas plodne dni, nemas mat preco este pozitivny test. Je to pepino test, nedavno som sem davala fotku a bol dost podobny tomuto a tehotenstvo to nebolo. Treba kupit iny, kvalitnejsi. A akeho 21 marca si mala menzes? Myslis januar, nie? 🙃. Ak ano, tak si cca v polovici cyklu a ano, mas plodne dni a test mozno zareagoval na zvyseny Lh hormon, co znaci, ze len prebehne ovulacia.
A ten test sa ma odcitat po 5minutach? 😅
Co ma tehotenský test spoločné s plodnými dňami? Test si rob, keď Ti mešká menzes. Podľa možností inej značky ako Pepino.
Na keru onú robíš testy keď máš ovuláciu? Ak máš naozaj plodné dni nemôže byť pozitívny.
@januska12323 🤣🤣🤣 a ešte 21 marca mala menštruáciu 😂 bohvie či v minulom roku alebo sa už preniesla do budúcnosti 😆😆
@dena424 áno, toto je jasne pozitívny tehotenský test. Sprav zajtra ešte jeden pre istotu. A nie, tehotenský test nezareaguje na ovuláciu, ale ovulačný test môže zachytiť tehotenstvo - ale určite nie skôr, ako tehotenský. Držím palce.
Ja nerozumiem vôbec ,o čom to je...tak máš ovuláciu,alebo ti mešká menzes,a kedy vlastne bola tá posledná menštruácia?
@dena424 takze mas ovulaciu teraz. Keby si otehotnela v minulom cykle, na teste mas kolajnice.
Pepino testy robia ciarky aj chlapom 🙂 ano, uz aj take tu pisali.
Plus test po limite...
Btw preco si si robila test?
@veronikaszabova priznaky zlakla som sa bolesť hlavy stale hladna... chuť na sladke zvracianie vytok bolesť brucha krce potom nechutenstvo ospalosť vôbec nič sa mi nechce som bez energie
Skus znova otestovať a kup si digitálny.
Menstruaciu, ktoru si mala v januari vobec nemusela byt menstruacia ale krvacanie z vysoko narastenej sliznice a teda mozno aj ovulacia. Skus dalsi test, moze to byt tehotenstvo.
Ked test odcitas po casovom limite, neznamena to pozitivitu 🤦♀️ po 2min bol negativny, naco si ho kutrala z kosa?
Toto čo popisujes môže byť aj pms. To je taký klam. Mne tiež pred menštruáciou chutí sladké, môže bolieť hlava, aj brucho. Taktiež mávam viac výtoku. Treba skúsiť iný kvalitnejší test, napríklad Livsane či Dr. max

@dena424 🤦🏻♀️