icon

Môžem dôverovať tehotenskému testu Pepino?

dena424
4. feb 2025

Ahojte baby potrebujem radu vyšiel mi Pozitivny pepino test ale ako čítam recenzie tak veľmi dobrý neni... K tomu mam plodne dni... neukazalo mi ju hneď viem ze možno 2 min som sledovala hneď som ho zabalila a neviem prečo ale naspeť som sa pozrela určite prešlo 5 min a boli tam 2 trosku sa ohol ale na tej strane kde sa ma chytiť mohlo by preto ukázať zly vysledok? Alebo plodne dni? O babo sa ešte ne snažíme

Môžem dôverovať tehotenskému testu Pepino?
brona235
4. feb 2025

@dena424 🤦🏻‍♀️

dena424
autor
4. feb 2025

@brona235 prosim??

petamich
4. feb 2025

Vyzera pozitivne, spravila by som si pre istotu este jeden

dena424
autor
Autor odpoveď zmazal
nevenka
5. feb 2025

@dena424 nerozumiem, ak mas plodne dni, nemas mat preco este pozitivny test. Je to pepino test, nedavno som sem davala fotku a bol dost podobny tomuto a tehotenstvo to nebolo. Treba kupit iny, kvalitnejsi. A akeho 21 marca si mala menzes? Myslis januar, nie? 🙃. Ak ano, tak si cca v polovici cyklu a ano, mas plodne dni a test mozno zareagoval na zvyseny Lh hormon, co znaci, ze len prebehne ovulacia.

evcagabi
5. feb 2025

A ten test sa ma odcitat po 5minutach? 😅

dianka3
5. feb 2025

@dena424 Čo si si vypila? 🙈😂

martinka13
5. feb 2025

Co ma tehotenský test spoločné s plodnými dňami? Test si rob, keď Ti mešká menzes. Podľa možností inej značky ako Pepino.

majamat
5. feb 2025

@dena424 ak budu ciarky riadne viditelne, potom mozes testu doverovst. ty sice viditelne neico mas, ale testy bavaju aj falosne pozitivne.
preco by si sa mala sustredovat an to,c i mu mas verit,a lebo nie, jednoducho urob dalsia uvidis, ci tam je nejaky vyvoj, ci cirka silnie,

januska12323
5. feb 2025

Na keru onú robíš testy keď máš ovuláciu? Ak máš naozaj plodné dni nemôže byť pozitívny.

dianka3
5. feb 2025

@januska12323 🤣🤣🤣 a ešte 21 marca mala menštruáciu 😂 bohvie či v minulom roku alebo sa už preniesla do budúcnosti 😆😆

bambulka711
5. feb 2025

@dena424 áno, toto je jasne pozitívny tehotenský test. Sprav zajtra ešte jeden pre istotu. A nie, tehotenský test nezareaguje na ovuláciu, ale ovulačný test môže zachytiť tehotenstvo - ale určite nie skôr, ako tehotenský. Držím palce.

jaskolka
5. feb 2025

Ja nerozumiem vôbec ,o čom to je...tak máš ovuláciu,alebo ti mešká menzes,a kedy vlastne bola tá posledná menštruácia?

dena424
autor
Autor odpoveď zmazal
dena424
autor
5. feb 2025

@dianka3 21 januára pomilila som sa neviem čo je na tom smiešne že chcem radu?

dena424
autor
5. feb 2025

@jaskolka 21 januára

veronikaszabova
5. feb 2025

@dena424 takze mas ovulaciu teraz. Keby si otehotnela v minulom cykle, na teste mas kolajnice.
Pepino testy robia ciarky aj chlapom 🙂 ano, uz aj take tu pisali.
Plus test po limite...

Btw preco si si robila test?

dena424
autor
5. feb 2025

@veronikaszabova priznaky zlakla som sa bolesť hlavy stale hladna... chuť na sladke zvracianie vytok bolesť brucha krce potom nechutenstvo ospalosť vôbec nič sa mi nechce som bez energie

lasona
5. feb 2025

Skus znova otestovať a kup si digitálny.

dena424
autor
5. feb 2025

@lasona určite dneska urobim len je to divny pocit ja som z priateľom už 4 roky a za 4 roky som si už toľko testov robila a stale vyšli negatívne a to iste aj pred mesiacom len tak pre istotu a zrazu prave teraz vyšiel pozitivny

kikush182329
5. feb 2025

Menstruaciu, ktoru si mala v januari vobec nemusela byt menstruacia ale krvacanie z vysoko narastenej sliznice a teda mozno aj ovulacia. Skus dalsi test, moze to byt tehotenstvo.

evcagabi
5. feb 2025

Ked test odcitas po casovom limite, neznamena to pozitivitu 🤦‍♀️ po 2min bol negativny, naco si ho kutrala z kosa?

dena424
autor
5. feb 2025

@evcagabi neodcitala som ho prešli možno 3 minuty

janusa86
5. feb 2025

Toto čo popisujes môže byť aj pms. To je taký klam. Mne tiež pred menštruáciou chutí sladké, môže bolieť hlava, aj brucho. Taktiež mávam viac výtoku. Treba skúsiť iný kvalitnejší test, napríklad Livsane či Dr. max

dena424
autor
5. feb 2025

@lasona bol Negatívny