Môžem dôverovať výsledkom tehotenského testu?
Baby, rano som si robila test, som asi 12dpo. Prvy som si urobila rapiclear, bol tam duch, ale ze hned.. proste druha ciarka, co mi nikdy za mojej testovacej ery test neurobil (raz mamatest, inak vsetko snehobiele, a to som ich poooorobila). Tak hned som isla druhy skusit, a robila som dr max, iny som nemala, a tam nic. Ake mate skusenosti s tymito testami? Prilozim aj fotky, mozno mi poviete, ze oba su jasne negativne..ale aspon budem pocut iny nazor, mozno uz mne sibe..

Negatívne
Ja si teda pozitivny test predstavujem inak
bud je to zla foto, alebo zle vidim. v kazdom pripade zopakuj o dva dni...
No mate asi pravdu, len ma to naozaj soklo lebo nazivo tam naozaj cosi bolo ale mozno len kanalik..len mne toto testy nikdy neurobili, vzdy snehobiele a nikdy nikdy som tam nic nevidela.
Tak ja ked som sa testovala, vzdy jednym druhom testu. Vyskusaj znovu zajtra
@evcagabi aj ja vacsinou robim v ten cyklus jeden druh testu, no akurat som nemala uz rovnaky. Vyskusam urcite, dakujem
Dr Max je pre mňa najspoľahlivejši test. Ak vyšiel negatívny, verila by som tomu.
@mici88 tak ale toto je mamatest, vsak?
Slunicko. Počkám či bude meškať menštruácia. Ja som robila zbytočne skoro test. Len som mala divný pocit v podbrušku tak som bola nedočkavá. A dnes som nerobila z prvého ranného takže ktovie ,ktorý test hovorí pravdu 🙂
@mici88 tak to je to iste. Oni bohuzial toto robia, slunicko, mamatest a pepino. V kazdej diskusii to niekto napise, tymto sa vyhybam. Nerozumiem, ako to vobec mozu predavat..
kolko si dpo? Ja by som mala mat ms uz zajtra, max sobotu. Chodi na cas
Tiež som sa čudovala chvíľku ,ale slunicka čo som videla ak robili falošných duchov tak boli jemnejší. Ale všetko je možné. Ja mám 4 dní do menštruácie preto aj píšem že som robila zbytočne skoro . A ovulaciu nemám odsledovanu
Čo bude bude 🙂
@mici88 samozrejme, ved bodaj by to bolo tak, ako si zelame 🙂
Tak tak. Držím veľmi palce 🙂