icon

Môžem mať mimomaternicové?

17. nov 2022

Pozitívny clear blue výsledok 2-3 strašne ma pichá v pravo pod brušku bolest na nevydrzanie

veronikaszabova
17. nov 2022

Ak sa ti nieco nezda, bez na pohotovost.

rsimoneees
17. nov 2022

Ahooj , nie nemusí to byt mmt. Ja som to mala tiež tak isto na začiatku . Dôvod bol že ovulacia bola z pravého vaječníka a vtedy plodik sa uhniezdil na pravej strane maternice 🙂) to doktorka mi tak odôvodnila . Ale chod s tým na pohotovosť ak to nevydrzis a bolesti sú silne . Ja som s tým nešla lebo doktorka mi povedala že je to normálne .

bejka90
17. nov 2022

Noak je to ma nevydrzanie a vpravo dole, noze to byt aj slepe crevo.... ja som bola po porode a 3 dni na4o ma zacalo tam jemne pichat, dr vravel ze to sa mi maternica stahuje... no kazdym dnom horsie a horsie az som sla 6dni po porode na pohotovost a rovno ma aj zoperovali...bol to slepak

autor
17. nov 2022

@bejka90 no dobre a teraz ja keď som na začiatku tehotenstva tak čo:/

bejka90
17. nov 2022

Ultrazvuk u gynokologa.... a ked tak ultrazvuk noto nevien kde mi robili vtedy ale na chirurgiu na poslali na pohotovosti a tam mi potom robili ultrazvuk kde videl nejaku vodicku co by tam nenala byt..... no vraveli mi, zeuz mali pripady ked aj tenotnej a uz vacsim bruskom robili slepak :(no drzim palce nech to nieje to, ale len nejake "tehotenske" priznaky... ale kde presne to boli? Podbrusko?alebo ti ide bolest nizsie? Ako keby zacinalo stehno ci slabina ako to mam nazvat...?

veselo_neveselo
17. nov 2022

Ak je na nevydrzanie, treba ist k doktorovi.
Moze to byt vselico, mmt, slepak, ale aj blbe vetry. By si neverila ako hrozne to moze boliet, ak si to nezazila. Takze netreba plasit, ak ti je velmi zle tak sa daj pozriet.
Slepak sa robi aj v tehotenstve, ale neviem ako to je v takom velmi rannom tehu ako mas ty.