Môžem očakávať tehotenstvo po slabom krvácaní?
Ahojte, som v takej situacii ze potrebujem radu alebo nazor ani neviem. V sobotu som mala dostat menstruaciu, ktoru mam vzdy slabsiu ako ostatne zeny v mojom okoli, no tentokrát bola úplne slaba, trvala asi jeden a pol dňa. Na internete som sa potom docitala o implantacnom krvacani, tak ze skusim si spravit test. Včera ráno negativny, no ten isty vecer pozitivny, druha ciarka slabsia. Viem ze po limite sa to nema pozerat ale padol mi nato zral tak hned nato som si urobila dalsi, ktory bol negat a po dvoch hodinach zase druha čiarka trosku slabsia ako predtym. Styk bol cca 2 tyzdne dozadu, myslite si ze by mi to tehotenstvo uz ukazalo na tom teste? Dnes rano bol opat negativny. Ďakujem za odpovede.
Netestuj sa viac x denne -> zriedený moč. Keby šlo o implantačné krvácanie tak to ešte potrvá pokiaľ telo začne tvoriť hcg hormón. Tak počkaj ešte den dva a až potom testuj, a len raz do dna a každý druhý deň
@stellarstar a bude mat zmysel zavolat doktorke nech ma vysetri? uvidi to uz?
Na čo? Kuk na nete ako sa vyvíja oplodnené vajíčko, teraz aj tak nič nebude vidieť. Ono ti to zo dna na deň nevyrastie
Na čo? Kuk na nete ako sa vyvíja oplodnené vajíčko, teraz aj tak nič nebude vidieť. Ono ti to zo dna na deň nevyrastie
@stellarstar no poradit sa s nou ci to mohlo byt to implantacne alebo to bola len zvlastna ms. niesom asi v situacii kedy vydrzim cakat
Nie lekárka ešte nič neuvidí, počkaj pár dní a sprav znova test.
Nemusíš kv tomu ist aj tak nebude nic vidieť. A zbytočne tam pôjdeš tak či tak ti nič nezisti. Musíš počkať a musis vydržať
Ja som mala test ducha az po vyschnuti, za mokra negativmy a tehotna som bola...2x
Nemusíš kv tomu ist aj tak nebude nic vidieť. A zbytočne tam pôjdeš tak či tak ti nič nezisti. Musíš počkať a musis vydržať
@stellarstar A koľko musím čakať?
Bože, aspon mesiac a skorej ti aj tak termín nedaju
za mna to môže byt, mne ešte pred meškaním MS vždy ukázali testy až po zaschnutí (samozrejme nie hodiny) ale v tom 2 minútovom intervale nič a keď zaschlo tak slaba čiarka bola.. raz som mala biochemické a vtedy mi paradoxne ukázalo čiarku hneď ale po zaschnutí zmizla.. otestuj sa vždy rano (aby si nemala zriedeny moc) a k dr potom stačí tak 8-9tt (zavolas že máš pozitívny test a sestrička Tá už objedná). Niektorí lekari volajú až okolo 12tt, môj už okolo 8tt
Autorka:
Testuj len z ranného moču.
Hcg hormón stúpa každých 48h takže ak testovať častejšie tak sa oplatí jedine každý druhý deň, skôr je zbytočné.
A ako ti píše vyššie, doktorka ti nič nepovie. Je príliš skoro. Na sone neuvidí že vôbec nič a jedine čo vie ti zobrať krv.
Autorka:
Testuj len z ranného moču.
Hcg hormón stúpa každých 48h takže ak testovať častejšie tak sa oplatí jedine každý druhý deň, skôr je zbytočné.
A ako ti píše vyššie, doktorka ti nič nepovie. Je príliš skoro. Na sone neuvidí že vôbec nič a jedine čo vie ti zobrať krv.
@nika_val Presne to potrebujem, zobrať krv. Potrebujem to cim skor riesit
Dobre ale aj na to je príliš skoro. Si len 2 týždne od styku reálne ak sa to podarilo tak vajíčko sa môže ešte len teraz uhniezďovať. A až po uhniezdení sa začína tvoriť hcg hormón.
Ak ti aj zoberie teraz krv tak tie hodnoty budú nízke.
Ale veď môžeš skúsiť si tam zajtra zavolať a sama uvidíš čo ti povie.. ale myslím si že ti povie aby si prišla až neskôr
Hlavne keď si mala testy z ranného moču negatívne.
Akej značky to boli testy čo si si robila ?
Vydrz dva dni a urob si znova test, k dr.az v tom 8tt to bude stsciy
Dobre ale aj na to je príliš skoro. Si len 2 týždne od styku reálne ak sa to podarilo tak vajíčko sa môže ešte len teraz uhniezďovať. A až po uhniezdení sa začína tvoriť hcg hormón.
Ak ti aj zoberie teraz krv tak tie hodnoty budú nízke.
Ale veď môžeš skúsiť si tam zajtra zavolať a sama uvidíš čo ti povie.. ale myslím si že ti povie aby si prišla až neskôr
Hlavne keď si mala testy z ranného moču negatívne.
Akej značky to boli testy čo si si robila ?
@nika_val boli to testy pepino, jeden negat a poobede pozit, dalsi to iste a dalsie uz negativne a radsej ani nepozeram. Dnes som si kupila v lekarni ten mamatest comfort a ten som si chcela urobit zajtra no po tychto komentaroch urobim radsej az v utorok.
Jemine pepino testy...tak tomu never nič
Pepino testy sú tak nekvalitné že robia čiarky ako sa im zachce.
Dokonca tu boli diskusie o tom ako vyšiel pozitívny test pepino z mužského moču. Takže to by som sa tým ani len nezaoberala na tvojom mieste, že aké boli.
Urob ráno ten druhý a uvidíš.
Pepino ti urobí pozitívny výsledok aj z čistej vody .
Jemine pepino testy...tak tomu never nič
Pepino testy sú tak nekvalitné že robia čiarky ako sa im zachce.
Dokonca tu boli diskusie o tom ako vyšiel pozitívny test pepino z mužského moču. Takže to by som sa tým ani len nezaoberala na tvojom mieste, že aké boli.
Urob ráno ten druhý a uvidíš.
@simona1998
@nika_val mna len desi ta zvlastna ms. takuto nemavam
Autorka zvláštnu ms môžeš mat aj z iného dôvodu, hormonálna porucha, stres, choroba atd
Gyn ti z krvi aj tak nič nezistí tak skoro, jedine negatívne hcg hodnoty. Vydrž, testuj o 2 d ráno a nie s pepino testom
Ak mas takuto paniku,tak si zbehni sama na odber,odporucam pozriet unilabs,do 10€ mas odber a v ten den vysledk,ak bude hodnota negativna,tak vies na com si a nemusis riesit nespolahlive pepino testy,ktore spravia snad aj z vody druhu ciarku
Ak mas takuto paniku,tak si zbehni sama na odber,odporucam pozriet unilabs,do 10€ mas odber a v ten den vysledk,ak bude hodnota negativna,tak vies na com si a nemusis riesit nespolahlive pepino testy,ktore spravia snad aj z vody druhu ciarku
@bejbs123 presne to som aj urobila ďakujem🙂

Netestuj sa viac x denne -> zriedený moč. Keby šlo o implantačné krvácanie tak to ešte potrvá pokiaľ telo začne tvoriť hcg hormón. Tak počkaj ešte den dva a až potom testuj, a len raz do dna a každý druhý deň