icon

Môžem otehotnieť, aj keď som sa osprchovala?

kika_198
6. okt 2014

Ahojte chcela som sa spýtať v sobotu nám to s priateľom trocha ubehlo v sprche. Hneď som sa osprchovala aby vo mne čo najmenej zostalo. Môžem byť aj napriek tomu tehotná? Až včera som si uvedomila ako veľmi by som to chcela. Ďakujem za všetky vaše odpovede. 🙂

Strana
z2
sissy27
6. okt 2014

@kika_198 ak máš sex, tak vždy je možnosť otehotnenia, ak máš nechránený sex, táto pravdepodobnosť sa dosť zvyšuje... do maternice ti nevidíme, tak ťažko zhodnotiť... a teda netuším, čo si si tak intenzívne sprchovala, ale k oplodneniu dochádza na úplne iných miestach ako tam, kde sa dá osprchovať 😅 odporúčam doštudovať biológiu skôr, ako sa dáš na tehotenstvo.. ktoré inak by bolo fajn, keby ste chceli obaja, nie len ty...

henikav
6. okt 2014

@kika_198 vsak ked to chces, naco si nad tym lames hlavu, ak to ma byt, tak to bude 😉

sam2
6. okt 2014

😀 😀 😀

martini
6. okt 2014

Nechcem, aby to vyznelo nemilo, ale ak by toto bol skutocne ucinny sposob antikoncepcie, tak by sa vsetci nezelanemu otehotneniu vyhli osprchovanim po sexe a kaslali by na antikoncepcne tabletky, kondomy, vnutromaternicove telieska....

kika_198
autor
6. okt 2014

Viem kde prichádza k oplodneniu len som čítala že ak sa po sexe osprchuješ tak neotehotnieš.preto sa radšej pýtam aký máte nato názor. A bábo by sme chceli obaja po tom ako sa to stalo sme sa o tom rozprávali.

sissy27
6. okt 2014

@kika_198 teraz neviem či sa mám smiať alebo plakať... že keď sa po sexe osprchuješ tak neotehotnieš? akože fakt som už čítala kadejaké bludy ako spôsob antikoncepcie, ale tento jednoznačne vyhráva 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
biológiou som myslela odbornú literatúru, lebo toto neviem odkiaľ si vytiahla...a pre istotu odporúčam s dieťaťom ešte počkať...
made my day 😀

hradnapani
6. okt 2014

@martini a mozno sme prave odhalili pricinu, preco europa vymiera 😅

sam2
6. okt 2014

@sissy27 aj ja som to citala, asi pred 13 rokmi (mala som 14-uz vtedy mi to prislo akomoeknz blbost 😀 ) v nijakej knizke pre nast-rocne 😀 😀 😀 Nuz, dnes sa nam tu nakopili zaujimave temy. Asi pani ucitelky dali malo domacich uloh na zajtra 😀 😝

melleanor
6. okt 2014

@martini
@hradnapani možno to myslela tak, že si urobila vaginalny vyplach...

@kika_198 ide o to, ze spermie sa musia "nasať" krčkom maternice, k čomu moze dojst aj par sekund po "tom", tak neviem, či sprcha zabráni oplodneniu...

adela232
6. okt 2014

Ja sa vždy po sexe osprchujem a už som otehotnela dva krát 😀 😀 😀

martini
6. okt 2014

@hradnapani ...hihihi

sam2
6. okt 2014

@adela232 tak toto bolo fakt dobre...skoda ze drobec spi a nemozem sa rehotat nahlas 😀

martini
6. okt 2014

@melleanor ja so to pochopila, je mi jasne, ze nehovorila o umyvani vlasov...mozmo by sme mohli debatovat teoreticky o tom ci vaginalna sprcha a v akom rozsahu moze znizit pravdepodobnost otehotnenia, ale nie o tom, ci osprchovanim (v akomkolvek rozsahu v domacom prostredi) zabrani otehotneniu...na tom sa hadam zhodneme.

kika_198
autor
6. okt 2014

@melleanor áno presne tak som to myslela som rada, že aspoň niekto ma tu chápe.

mawka
6. okt 2014

@adela232 sa asi sprchujes nejak divne 😀 😀 aj ja som sa asi nejak divne sprchla naposledy, kedze ani HAK ani prerusovana a ani sprcha nezabranili pocatiu. normalne si zacnem mysliet za chvilu, ze som otehotnela aj bez suloze 😀 ze ta suloz sa mi len zdala... 😀
@sissy27 mohli by sem doplnit smajlik v style LIKE 😀
tiez mi zabehla kava a takmer vyletela nosom... a mozno si toto dievca mysli, ze ked sa vyplachne, tak to vyleti inou cestou 😅 😀 😀
paneboze, ak mi takuto chujovinu raz zahlasi moje dieta, od hanby sa prepadnem a 10x sa prefackam 😅 😀

mawka
6. okt 2014

ak krcok nasaje semeno, tak sa moze vyplachovat ako len chce. a zvlast pri orgazme, kedy krcok semeno "vcucne" a je zarobene s najvacsou pravdepodobnostou.
@melleanor
@kika_198

lauricka
6. okt 2014

😀 😀 😀 spermie sa nedaju vysprchovat z tela, takze ano, aj ked si myslim, ze skor nebudes tehotna, ale moznost tam, samozrejme, je

melleanor
6. okt 2014

@martini Toto by som si musela nastudovat v nejakej naozaj odbornej literature...
@kika_198 Vsetci vedia, teda mali by, ze k oplodneniu staci jedna spermia. Na druhej strane sa tu docitas milion odporucani, ako pocas snazenia sa, po sexe lezat, vykladat nohy atd. NIektore napisu, ze otehotneli vdaka tomu, take, ktorym sa "smyklo" budu hovorit ze netreba 🙂
V kazdom pripade plati, ze ak je partner zdravy a ty tiez, a v case pred ovulaciou mas nechraneny sex, tak si mozes po tom robit vyplachy a aj tak budes tehotna. Na okraj toho... Vazne sa neozdporuca robit si vyplachy, lebo si s tym mozes docielit akurat nejaky zapal, nicis si prirodzenu floru...

simonkazga
6. okt 2014

moja dcéra bola splodená vo vírivke 😎 😀 tak asi toľko k tej sprche a splodeniu detí vo vode

tahomi
6. okt 2014

a kam si si az tu sprchu strkala, ked by to teda mala byt forma antikoncepcie? :D oplodnenie prebieho vo vajcovode, takze mozes sa ti sprchovat kolko chces 🙂

fotoarch
6. okt 2014

...nie ak si si umyla po TOM i zuby...

tahomi
6. okt 2014

oprava tY 🙂

mawka
6. okt 2014

@simonkazga mala sa vam teda zavirila 😀 zlate 🙂
@fotoarch 😀 😀 😀 a pre istotu aj zubnu nit pouzila 😀

jahodnicka
6. okt 2014

Baby, vy si tady něco kompenzujete tím nasíráním se do všech a blbýma "vtipnýma" příspěvkama?

mawka
6. okt 2014

@jahodnicka to jako kdybych se te zeptala, jestli tebe neco mrzi... nekdy je lepsi se i uvolnit a pobavit 😉

mawka
6. okt 2014

dnesny clanok na azete, citujem:
"Kolumbijčanka sa sťažovala na bolesti brucha, keď lekári zistili, čo je príčinou jej choroby, boli v poriadnom pomykove. Žena si totiž strčila do vagíny zemiak. Podľa jej slov to mala byť určitá forma antikoncepcie. Komplikácie nastali, keď táto zelenina pustila korene a začala klíčiť v jej reprodukčných orgánoch.

"Moja mama mi povedala, že ak nechcem otehotnieť, mám si tam strčiť zemiak. Ja som jej uverila," cituje dvadsaťdvaročnú ženu britský denník Metro. Našťastie pre mladú Kolumbijčanku, odstraňovanie zemiaku z jej tela nebude mať žiadne dlhotrvajúce následky."

mna uz neprekvapi nic 😅 😅

moni244
6. okt 2014

@mawka jaj toto nie je ani možné 😀 😀 😀

zuzka1.
6. okt 2014

no asi si to pokazila, skus sa teraz nesprchovat tyzden-dva, uvidime

mawka
6. okt 2014

@moni244 novy druh antikoncepcie plus novy sposob ako pestovat bio zemiaky.... asi 😀 teraz uz vieme, ze ked bude poda na zemi kontaminovana a nepouzitelna, tak zase my zeny mozeme zachranit ludstvo pred hladomorom 😀 my zeny sme proste uzasne 🙂

mihula
6. okt 2014

@mawka kedy ideme na zemiakovu brigadu do Kolumbie,šak je uz jesen tu

Strana
z2