Môžem otehotnieť po prerušovanom styku?
Ahojte včera sme mali z priateľom lubenie tak to voláme ..no ide o to že jemu to už išlo a kúsok pustil do mňa ale fakt len maličko no cítila som to zo seba ešte aj po hodine umytia vlhkosť a vôňa spermií...veľmi dobre vie že tabletky som prestala brat ...myslíte že to spravil naschvál ? Môžem aj z toho kúska ostať v Tom ? Detičky už mám bohužiaľ
Bohužial máš detičky? Či si myslíme, že to spravil naschvál?
Žena, keď už máš detičky, tak asi už nie si dieťa. Tak sa začni správať zodpovedne. Áno, môžeš otehotnieť!!! Aspoň deti vychovávaj tak, aby si bohužial nenarobili detičky, keď ich nechcú!!! Stačí používať ochranu.
🤦🏻♀️🤦🏻♀️ odporúčam chránené lúbenie a áno, z tohto nechráneného otehotnieť môžeš.
Ty kokos. Bohuzial mas deticky? No veru chudatka. Moc toho do vienka asi nedostali co? To vyjadrovanir ani nejdem komentovat. Ako mame vediet ci to spravil naschval? Snad vies s kym zijes ne?
@zuzynkamaminka v jednej kvapke ejakulatu je niekolko milionov spermii a staci jedna na otehotnenie 😀 Tak asi budu dalsie deticky. Vies o tom, ze existuje aj ina antikocepcia, ako tabletky?
@zuzynkamaminka keď som to čítala myslela som že to píše pubertiacka. Si predstav že áno ak mu ušlo aj malo môžeš byt tehotná. Na to že deti už máš máš veľmi malo info o tom ako funguje rozmnožovanie.
A ako sa ti podarili tie deticky, co uz mas? Doniesol ich bocian?
@zuzynkamaminka samozrejme,že môžeš otehotnieť,na oplodnenie stačí jediná spermia a v jednej kvapke ejakulatu je ich oveľa, oveľa oveľa viac. Ak si mala ovuláciu,tak je dosť možné možné,že "z lubenia bude ďalšie dieťatko"
Ano mozes ostat tehotna..Odporucam si zobrat aspon tabletku po,ak nepresiel uz prilis dlhy cas od styku..Do buducna zvas pouzivanie kondomov aspon
Tak keby si aspon vedela, ktory den cyklu si, kedy si prestala brat tabletky? TAk by som Ti zhruba mohla povedat, ci je vysoke riziko, alebo mensie.
My mame prerusovany roky a nikdy z toho dieta nebolo, ale ziadne "trosicku mu uslo" ani druhe kolo kratko po prvom, ak som pred ovulaciou. Po ovulacii ideme na ostro a to je uz u nas bezpecno. Ale ja si to sledujem. A ked bybsa stala "chyba", tak to prijmeme ako to je.
tak to, ci to spravil naschval- tazko vyhodnotit... druha vec, ked mas dve deti, bolo by fajn vediet, ze k tehotenstvu staci jedna kvalitna spermia... a je uplne jedno ci sa bude nachadzat v plnom mnozstve ejakulatu alebo nie...

@zuzynkamaminka samozrejme, že môžeš.