Môžem otehotnieť po vysadení antikoncepcie a nechránenom sexe?
Ahojte baby pred 4 dňami som vysadila antikoncepciu Mistra ale ešte stále krvacam aj keď slabo. Ale s priateľom sme mali nechránený sex je možné že som mohla otehotnieť ? Mám si ísť kúpiť núdzovú antikoncepciu? 07.6 som dostala menštruáciu a nasadila som si prvý krát HAK ale do dnes stále mám také slabé krvácanie no priateľ už tak dlho nevydržal nemať sex podľa kalendára mi ukazuje že mám aj plodné dni tak teraz neviem som s toho zmätená !
vysadila si ju a máš nedobratý blister? Prečo? Keď vysadíš počas brania, vždy dostaneš menzes.,
@ibrunova vysadila som ju pretože stále som z nej krvácala a mala som strašné migrény strašné bolela hlava. A stále krvacam tak slabo ešte aj dnes ale dnes sme s priateľom mali nechránený styk neviem či aplikácia dobre ukazuje ale vraj mám plodné dni. Len sa bojím aby som neotehotnela
@ibrunova vysadila som ju pretože stále som z nej krvácala a mala som strašné migrény strašné bolela hlava. A stále krvacam tak slabo ešte aj dnes ale dnes sme s priateľom mali nechránený styk neviem či aplikácia dobre ukazuje ale vraj mám plodné dni. Len sa bojím aby som neotehotnela
@mariaalina002 ja som napríklad takto otehotnela..Ja by som si radšej dala tú tabletku, cyklus máš tak či tak už rozsekaný.. A priateľ nech si dá kondóm, je to riadny sebec.
A to ti už zrejme prišiel teraz- alebo príde menzes z vysadenia.
@mariaalina002 ja som napríklad takto otehotnela..Ja by som si radšej dala tú tabletku, cyklus máš tak či tak už rozsekaný.. A priateľ nech si dá kondóm, je to riadny sebec.
A to ti už zrejme prišiel teraz- alebo príde menzes z vysadenia.
@ibrunova zatiaľ stále mám menštruáciu aj keď slabú ale to môže byť z HAK ešte po dobrati vraj za pár dní to prejde povedľa gynekológ ale teraz neviem čo robiť
@ibrunova zatiaľ stále mám menštruáciu aj keď slabú ale to môže byť z HAK ešte po dobrati vraj za pár dní to prejde povedľa gynekológ ale teraz neviem čo robiť
@mariaalina002 no máš si dať tú núdzovú tabletku, pre istotu.
Antiokoncepciu nemôžeš vysadiť len tak, keď si zmyslíš a keď sa ti zachce! Panebože, nie sú to cukríky. Niet divu, že sa ti tým rozhádzalo všetko. A to podľa mňa ešte potrvá, kým sa ti to dá zase naspäť do normálu. Ďalšia vec - vysadíš HAK a hneď na to máš nechránený sex? 😀 Tak to klobúk dolu pred tvojou odvahou teda.
Antiokoncepciu nemôžeš vysadiť len tak, keď si zmyslíš a keď sa ti zachce! Panebože, nie sú to cukríky. Niet divu, že sa ti tým rozhádzalo všetko. A to podľa mňa ešte potrvá, kým sa ti to dá zase naspäť do normálu. Ďalšia vec - vysadíš HAK a hneď na to máš nechránený sex? 😀 Tak to klobúk dolu pred tvojou odvahou teda.
@petranelkova čo narobíš, keď priateľ nevie vydržať 🙉
@mariaalina002 keď nechceš otehotnieť máš sa chrániť, tie pribalové letáky nepíšu pre srandu.
@petranelkova čo odvaha sprostosť a ešte to hádže na frajera akoby on rozhodoval o jej tele.
Ty budes jednoduchsia, ze?
Vieš že sa dá chrániť aj inak ako s HAK? 😅
1. antikoncepcia sa nevysadzuje len tak random... nudzova tabletka sa tiez neuziva pocitovo na pockanie- vsetko su to hormony
2. to , co zaziva tvoje telo v polke blistra , my netusime
3. priatel teda ak strasne potreboval sex, su aj ine formy chranenia sa, verim , ze ich poznate
4. ano tehotna mozes byt
5. zbla si telo, ci aj ovulovalo, alebo neovulovalo, na zaklade appky plodne dni.. kombinacia na minderu, ale nic nie je nemozne...
zaverom: s najvacsou pravdepodobnostou tehotna nebudes, co by si ale pre seba mohla spravit... je nastudovat si , co obsahuje nudzova tabletka, ako sa chranit, ako sa uziva HAK a ake su pripadne nasledny z nechraneneho styku... koniec hlasenia...

vysadila si ju a máš nedobratý blister? Prečo? Keď vysadíš počas brania, vždy dostaneš menzes.,