Určite nie,po prvé 16dni po je malo,po druhé ms máš dostať 5.2 až čiže ... Negatívny test nič neznamená
Zasa ty, len teraz ako anonym? Ano, bud pokojna...
5.2.mas dostať a ty, testujes tetaz? Aj keby si tehotná, tak ešte nič ti neukáže, takže tento test nič neznamena. Testuj, keď bude meškať menzes
Ženy, ak mala styk pred 16 dňami a ďalší nie, tak vôbec nemusíte riešiť, že ma testovat až po dátume ms. Ide o dni od počatia, nie od vypočítanej budúcej ms. Ovulácia mohla byť skôr, toho sa bojí. Za mňa - počkaj ešte pár dní a správ si znovu (ak by náhodou si mala ovulaciu skôr, do 5 dní po styku a spermie by boli počkali až tento maximálny čas - čiže za 5 dní bude 16 dní po teoretickom počatí.) To už by test mal pomerne naisto zvladnut. Nemusíš stresovať až do 5.2. 🙂
@didi2102 tak ona bude 5.2. až 33 dní po. Úplne zbytočne je radiť jej čakať dovtedy. Písala som "pomerne naisto", lebo sa stáva, že je hladina hcg nízka a teda ju test nezachyti. Ale nie je bežné, aby 21 DPO (po potvrdenej ovulácií, nie podľa kalendára, že teraz by mala byť a podľa appky som toľko a toľko dní po..) bol negatívny test. IUI sa robí presne v deň ovulácie?

Veľmi skoro na test, zbytočne si ho minula. Testuj po 05.02.