Môžem si urobiť tehotenský test hocikedy počas dňa?
Ahojte ak budem testovať tehu je to jedno kedy počas dňa ak dovtedy nebudem piť a jesť alebo to musí byť hneď ráno po prebudení? Som 11dpo
@pribinak a čo potom ovplyvňuje hladinu HCG?
A prečo ho tak strašne nechceš robiť ráno? Môžeš si ho urobiť aj o polnoci ale nemáš záruku či nebude výsledok skreslený a aj tak si kúpiš ďalší a budeš testovať znova. Urob ho ráno aby bol výsledok čo najpresnejší.
@kkovacovak nemám ho ešte kúpený a chcela by som čo najskôr vedieť výsledok tak by som si ho počas dňa kúpila a urobila
Tak si ho kúp a počkaj do rána. Aj tak ťa to bude v hlave potom mátať či nie je náhodou negatívny preto že nebol robený ráno a pobežíš kúpiť ďalší.
Mne osobne ukázal test aj večer o ôsmej rovnako silnú čiarku ako ráno. Chcela som si to ešte overiť a nevedela som počkať až do ďalšieho rána. Takže keď tak, kúp si balenie, ktoré obsahuje dva testy, ideálne tie najcitlivejšie a ak nedokážeš vydržať, urob si dnes, aj zajtra ráno 🙂
@domka96 mne napríklad ukázal večer o dosť slabšiu čiarku ako ráno. Ja som ale už bola dlhšie po oplodneni ako autorka. Takže je to ťažko povedať. Ale viem, túžba to vedieť je niekedy silnejšia 😄
sú rôzne druhy testov, niektoré sú určené na použitie len ráno, niektoré hocikedy počas dňa.
Ja som sla v den, ked som mala dostat menzes o stvrtej popoludni z prace, zastavila som sa cestou v lekarni, kupila test a vysli kolajnice. Jedla, pila a vypotrebovavala som sa pocas dna normalne.
Aky ma zmysel tyrat sa a nejest a nepit v tomto teple, len aby som si mohla urobit test? 🤔
@diewcatqoo neviem nevyznám sa v tom a myslela som si, že konzumácia nejak ovplyvní koncentráciu hormónu
Mne ukázalo viac hcg poobede.vzdy som mala test silnejší poobede ako ráno.
Ja by som počkala ci ms príde a ak nie tak potom je jedno kedy ho spravíš. Ak nemáš presne potvrdenú ovuláciu, môžeš vyjsť negatívny à budeš sklamaná. Alebo budeš mat ducha a potom aj tak môže ms dorazit
Ked som nemala doma test, odlozila som ranny moc a sup do lekarne. Tak som nasledne spravila.
@sense MS bola počas víkendu a nechránený styk týždeň predtým
Kedy si mala ovuláciu? Ak si mala ms tak pravdepodobnosť ze si tehotná je minimalna.
Keď tak počkaj ci ďalšia ms pride
@sense nemám to odsledované ale podľa aplikácie bola 8 dní pred stykom
🤦♀️Podľa aplikácie... To je dobrý vtip... A vlastne ty dieťa nechceš, či chceš? Už ti mešká?
A prečo chceš testovať? Ms si mala, styk bol mimo plodné dní podľa všetkého... Škoda peňazí..
@poopsie nechcem, MS týždeň po styku prišla, ale necítim sa dobre tak by som si chcela byť istá
Môžeš, ale najlepší je práve prvý ranný moč

Úplne jedno, môžeš normálne piť a jesť. Hoci ráno je najvyššia hladina HCG v moci