Môžem si urobiť tehotenský test hocikedy počas dňa?
Ahojte ak budem testovať tehu je to jedno kedy počas dňa ak dovtedy nebudem piť a jesť alebo to musí byť hneď ráno po prebudení? Som 11dpo
A prečo ho tak strašne nechceš robiť ráno? Môžeš si ho urobiť aj o polnoci ale nemáš záruku či nebude výsledok skreslený a aj tak si kúpiš ďalší a budeš testovať znova. Urob ho ráno aby bol výsledok čo najpresnejší.
@kkovacovak nemám ho ešte kúpený a chcela by som čo najskôr vedieť výsledok tak by som si ho počas dňa kúpila a urobila
Tak si ho kúp a počkaj do rána. Aj tak ťa to bude v hlave potom mátať či nie je náhodou negatívny preto že nebol robený ráno a pobežíš kúpiť ďalší.
Mne osobne ukázal test aj večer o ôsmej rovnako silnú čiarku ako ráno. Chcela som si to ešte overiť a nevedela som počkať až do ďalšieho rána. Takže keď tak, kúp si balenie, ktoré obsahuje dva testy, ideálne tie najcitlivejšie a ak nedokážeš vydržať, urob si dnes, aj zajtra ráno 🙂
@domka96 mne napríklad ukázal večer o dosť slabšiu čiarku ako ráno. Ja som ale už bola dlhšie po oplodneni ako autorka. Takže je to ťažko povedať. Ale viem, túžba to vedieť je niekedy silnejšia 😄
sú rôzne druhy testov, niektoré sú určené na použitie len ráno, niektoré hocikedy počas dňa.
Ja som sla v den, ked som mala dostat menzes o stvrtej popoludni z prace, zastavila som sa cestou v lekarni, kupila test a vysli kolajnice. Jedla, pila a vypotrebovavala som sa pocas dna normalne.
Aky ma zmysel tyrat sa a nejest a nepit v tomto teple, len aby som si mohla urobit test? 🤔
@diewcatqoo neviem nevyznám sa v tom a myslela som si, že konzumácia nejak ovplyvní koncentráciu hormónu
Ja by som počkala ci ms príde a ak nie tak potom je jedno kedy ho spravíš. Ak nemáš presne potvrdenú ovuláciu, môžeš vyjsť negatívny à budeš sklamaná. Alebo budeš mat ducha a potom aj tak môže ms dorazit
Ked som nemala doma test, odlozila som ranny moc a sup do lekarne. Tak som nasledne spravila.
Kedy si mala ovuláciu? Ak si mala ms tak pravdepodobnosť ze si tehotná je minimalna.
Keď tak počkaj ci ďalšia ms pride
🤦♀️Podľa aplikácie... To je dobrý vtip... A vlastne ty dieťa nechceš, či chceš? Už ti mešká?
A prečo chceš testovať? Ms si mala, styk bol mimo plodné dní podľa všetkého... Škoda peňazí..
@poopsie nechcem, MS týždeň po styku prišla, ale necítim sa dobre tak by som si chcela byť istá

Úplne jedno, môžeš normálne piť a jesť. Hoci ráno je najvyššia hladina HCG v moci