Môžem spraviť tehotenský test už 7 dní po sexe?
Ahojte je pravda že test si môžem spraviť aj 7/9 dni po sexe ?
@anonym_autor ano je to pravda. Mozes si ho spravit aj pred sexom.
Áno,ale relevantný výsledok nečakaj. Testuje sa (aby to malo hodnotu)až pri meškaní menštruácie
Test si môžeš spraviť kedy chceš. Ak chceš reálny výsledok až v čase meškajúcej ms.
To ti ešte nič neukáže
@really8 aj počas sexu, aj obaja
No to sú zas odpovede... Trochu blbo položená otázka a hneď sú všetci vtipní.
Autorka, testu spravenému po takom krátkom čase sa vôbec nedá veriť. Čítala som, že v prípade tehotenstva ti najskôr 10 dní po ovulácii môže teoreticky ukázať 2 čiarky. Ale šanca je veľmi, veľmi malá.
Môžeš. Ale bude to zbytočné
No to sú zas odpovede... Trochu blbo položená otázka a hneď sú všetci vtipní.
Autorka, testu spravenému po takom krátkom čase sa vôbec nedá veriť. Čítala som, že v prípade tehotenstva ti najskôr 10 dní po ovulácii môže teoreticky ukázať 2 čiarky. Ale šanca je veľmi, veľmi malá.
@minka201 ďakujem aspoň jedna normálna odpoved a nie samé blbé keď chce byt niekto vtipný
Ale ved ty si polozila blbu otazku, tak preco cakas odpoved, ktora nebude blba? Test si mozes spravit predsa kedykolvek.
Ale relevantny vysledok ti ukaze az neskor. Ja mam skusenost, ze 10 dni po sexe uz bola slaba ciarka. 7 dni je naozaj skoro.
@minka201 ďakujem aspoň jedna normálna odpoved a nie samé blbé keď chce byt niekto vtipný
@anonym_autor ale ale autorka. Ako si sa opytala taku mas odpoved. Nikto nie je povinny si domyslat kam mieris a co vlastne chces. Je to pisana otazka takze mas cas si premysliet znenie tak, aby bola formulovana jasne a nie tu potom byt drza.
9.-11. deň sa mi už ukázala druhá čiarka.
kludne si rob test aj v den sexu.. otazka je co od vysledku, ktory uvidis ocakavas... sex nie je az tak smerodajny, ako ovulacia a kedy sex bol... atd... 7 dni je skoro

Test si mozes spravit aj den po sexe. Ale vysledok, ktory ti nieco povie, je idealny na teste az po vymeskani menstruacie 🙂