Môžem urobiť tehotenský test z iného ako ranného moču?
Ahojte, môžem si akýkoľvek test urobiť z nie ranného moču? Alebo si mám taký v lekárni vypýtať? Ako to asi každá z nás pozná, keď človek niečo hľadá, tak to niekedy nevidi ani keď to má možno pred očami. Mám doma testy, ale samozrejme ich neviem nikde nájsť. Kým prídem do lekárne a z lekárne, už to nebude určite ten prvý ranný.
Úplne v pohode môžeš, dve hodiny pred sa snaž nepiť a necikat. Test kúpiš aj v drogerke, mne pekne ukazovali mama testy. Poobede som mala úplne rovnaké čiary ako ráno.
Ak si tehotna a nenahanas duchov, tak aj z vecerneho ti ukaze kolajnice. Drzim prst.
Ja som si robila až vecer, keď mi meškala 2 dni menstruacia a jasne pozitívny test..takze ak nebudes robit skorej, ale až pri meškajúcej, tak by ti už mal ukazat aj vecer..
Mozes kedy chces, len rano je moč pekne neriedeny tak ukaze lepsie ak si v skorom stadiu. Neskor ukaze aj vecer uz.
na treti den meskajucej MS pri idealnom stave ti ukaze test hocikedy aj pocas dna
@krasneleto mne ukázalo dva dni pred termínom ms, sestre ešte 5 dní po termíne neukazovalo. Toto je individuálne.
@michaela329 ano moze byt... pisala som , ze pri idealnom stave kedy ovulacia prebehla v case, kedy si myslime- co samozrejme nemusi byt pravda

A prečo nekúpiš v drogérii? Nie je to tam lacnejšie? A je jedno kedy robíš, ak si v tom koľajnice ti vyskočiaaj v noci