icon

Môžem urobiť tehotenský test z iného ako ranného moču?

2. apr 2025

Ahojte, môžem si akýkoľvek test urobiť z nie ranného moču? Alebo si mám taký v lekárni vypýtať? Ako to asi každá z nás pozná, keď človek niečo hľadá, tak to niekedy nevidi ani keď to má možno pred očami. Mám doma testy, ale samozrejme ich neviem nikde nájsť. Kým prídem do lekárne a z lekárne, už to nebude určite ten prvý ranný.

stellarstar
2. apr 2025

A prečo nekúpiš v drogérii? Nie je to tam lacnejšie? A je jedno kedy robíš, ak si v tom koľajnice ti vyskočiaaj v noci

denisa_deniska
2. apr 2025

Veď môžeš aj z ranného, veď ťa počká 🙂

michaela329
2. apr 2025

Úplne v pohode môžeš, dve hodiny pred sa snaž nepiť a necikat. Test kúpiš aj v drogerke, mne pekne ukazovali mama testy. Poobede som mala úplne rovnaké čiary ako ráno.

beata_k
2. apr 2025

Ak si tehotna a nenahanas duchov, tak aj z vecerneho ti ukaze kolajnice. Drzim prst.

adeladulova
2. apr 2025

Moc odober ranný, a keď sa vrátiš z lekárne tak namocis

pl2y
2. apr 2025

Ja som si robila až vecer, keď mi meškala 2 dni menstruacia a jasne pozitívny test..takze ak nebudes robit skorej, ale až pri meškajúcej, tak by ti už mal ukazat aj vecer..

autor
2. apr 2025

@pl2y ak sa zajtra "sviňa" neobjaví, tak zajtra to bude tretí deň čo mešká

autor
2. apr 2025

@adeladulova vidíš, to mi nenapadlo

mimi013
2. apr 2025

Mozes kedy chces, len rano je moč pekne neriedeny tak ukaze lepsie ak si v skorom stadiu. Neskor ukaze aj vecer uz.

pl2y
2. apr 2025

@autor a tak ked si kúpiš dvojbalenie, tak keby si si nie ista vecer, tak máš druhý na ráno .. ale u mna nebolo pochýb ani vecer

krasneleto
3. apr 2025

na treti den meskajucej MS pri idealnom stave ti ukaze test hocikedy aj pocas dna

krasneleto
3. apr 2025

a inak sa mozes odchytit moc aj teraz a test namocis ked kupis

biglovemom
3. apr 2025

Hocikedy .2h predtym nepi.
Mne na 10dpo vecer ukazalo ducha (nebol falosny)

michaela329
3. apr 2025

@krasneleto mne ukázalo dva dni pred termínom ms, sestre ešte 5 dní po termíne neukazovalo. Toto je individuálne.

krasneleto
3. apr 2025

@michaela329 ano moze byt... pisala som , ze pri idealnom stave kedy ovulacia prebehla v case, kedy si myslime- co samozrejme nemusi byt pravda

autor
3. apr 2025

Takto mi vyšiel ten test

krasneleto
3. apr 2025

gratulujem je to tam

autor
3. apr 2025

@krasneleto ďakujem 🥳🥰