Môžem už testovať?
baby len chcem vediet ci ma zmysel zajtra testovat.. ms som mala poslednu 28.11.cyklus mam 30dnovy. 12.12.sme na to supli, 16.a17.teho som mala slabe spinenie a 18.19.som mala krvacanie, ale nie ako pri ms. neviem ci to mam pripisovat ovulacnemu spineniu alebo to bolo uhniezdenie. ms som mala dostat vcera, zatial nic. len podbrusko mam take cudne pocity a mam chut stale na sex😜inak nic, ziadne bolesti prs ani nic ine. dakujem
Kľudne skus, keďže teraz dakedy si už mala mat termín ms, keďže si už teraz tuším 31DC
simbatko zajtra idem kupit tak uvidime.
@schutzangel držím ✊ aby si si našla //......pak daj foto...
simbatko sama som zvedava na vysledok. dam vediet urcite, a nebude cadit ked budem testovat cez den a nie rano? ved uz by malo asi ukazat....
@schutzangel myslím si že by nemalo vadiť....tak keď pôjdeš kupovať tak kúp kde sú 2ks v balení...urob cez deň...a tak aké za 2dni ďalší ráno....
@schutzangel Ahoj ja som mala poslednú ms 29.11. A test som robila 24.12. Pekne už ukázal. Tak ti na zajtra držím palce aby si si nasla krásne dve // 😊
@alica28 ak môžem tak sa pripnem lebo mám podobnu situáciu, som po MA v septembri a snažíme sa odvtedy ...len dosť mi hapruje cyklus odvtedy mám nepravidelnú....naposledy som dostala ms 2.12,aj to po 25 dňoch čo predtým som mala 28,29 dc ...a proste ani náznak teraz ms ,iba brutal silné výtoky a bolesť vajecnika, sem tam ako pred ms slabšie bolesti,testy negat....ovulka netuším kedy bola...neviem čo teraz ...ani náznak ms a pritom min cyklus po 25 dňoch teraz mám 29den a nič

@schutzangel no skús spraviť test.... držím ✊