icon

Môžeme byť tehotná aj s negatívnym testom?

annnny
10. apr 2025

Ahojte baby .
Mám takú otázku máte niektorá skúsenosť že ste mali negatívny test no boli ste tehu ?
Totižto ja mám príznaky tehotenstva ako napr. Únava časté močenie zmena chuti ( keď varím všetko je bez chuti a môžem dať toľko korenia aj tak žiadnu chuť necítim ) no aj napriek tomu cítim neustali hlad. som precitlivena prsia ma bolia ale nie tak ako pri MS aj ich mám väčšie. MS mi mešká 4. Deň no pred 5 dňami som mala také akoby červeno-hnedé spinenie kde som si myslela že prišla MS no od vtedy nič . Testy som si robila už 3 no stále negatívny a MS neprichádza sem tam cítim v podbrušku akoby pocit pred MS no trvá len chvíľku. Dr. Budem volať až v pondelok.
Len sa chcem opytat ci ste sa s niečím takým stretli . Keďže si babo prajem najviac na svete som zúfalá z tých testov ( sex sme mali 22.03 podľa mojej aplikácii to bol posledný deň kedy bola šanca otehotnieť vysoká )

Ďakujem za každú radu ❤️

radanna11
10. apr 2025

@annnny vies mne sa nedarila dcérka ja viem aké to je. Myslím ale, že si tie všetky príznaky iba nahovaras. My sme sa o druhe dieťa snažili štyri roky. Presne viem aké to je ale keby si otehotnela zo sexu 22.3 tak by si dneska ešte žiadne príznaky nemala. Niečo ako nevoľnosť prichádza ďaleko neskôr. Za druhé príznak, že necitis chuť je skôr nádcha a s tehotenstvom nemá nič spoločne. Keď si tehotná tak ti bude všetko tak intenzívne smrdieť,mäso, cibuľa a všetko bude mať tisíc násobne silnejšiu chuť a vôňu a nie opačne, že nič necitis. A keby aj už máš tie vône tak ako hovorím prichádza to ďaleko neskôr. Ja som prvého syna čakala po mesiaci snaženia a príznaky som mala možno až v 8tt a dcéru po tých štyroch rokoch aktívneho snaženie a príznaky tiež cca v 8tt. Viem aké to je moc ti drzim palce ver, že raz to príde ale teraz si myslím, že skôr niesi ako si keďže testy sú negatívne. A ak aj si nič z toho čo si popisala nesúvisí s tehotenstvom

radanna11
10. apr 2025

@annnny a k tej aplikácii ani ta nemá nič spoločne s pravdou, ona len ráta plodne dni podľa toho kedy v cykle približne by mali nastúpiť no tvoje telo ich môže mať úplne v iný deň. Treba sledovať hlien a možno ovulacne testy ale isto nie appku

annnny
autor
10. apr 2025

Ďakujem 🥺❤️

radanna11
10. apr 2025

@annnny a ešte ak ti môžem poradiť lebo som tým prešla ja viem, ze je to strašne ťažké a trápenie ak to nejde ale musíš naozaj upokojiť svoju myseľ babatko príde a skôr než si myslíš, len sa skús upokojiť. Ja som tlačila štyri roky na pílu moc, nechápala prečo prvý syn bol hneď a to druhé nejde, všetky vyšetrenia v poriadku a aj tak každý mesiac štyri roky som si odplakala menzes. Ja som aby som mohla otehotnieť schudla aj 20kg, behala, zdravo žila, nefajčila ani deci vina by som nevypila počas snaženia. Ale ku koncu už som bola taká rezignovana. Že som si dala aj sem tam na vianočnom večierku alebo niekoho narodeninách víno, začala som občasne fajčiť, dokonca som sa dala zaočkovať na covid, poľavila som zo zdravej stravy ale tým pádom aj z toho strašného tlaku v hlave a čuduj sa svete dve čiarky na teste. Silno drzim palce nech je to čo najskôr u teba

dory11
11. apr 2025

@radanna11 nemusí to tak byť že jej bude smrdieť mäso a cibuľa bola som tehotná robila som v gastre a vôbec mi to nevadilo nejako ani mi nevadilo jesť cibuľu vôbec mi nesmrdela nič .( Skôr mi vadilo víno ešte viac (ale to mi vadilo aj pred tehotenstvom)som vôbec nebola schopná pripraviť jedlo ktoré obsahovali víno lebo mi boli už len pri pohľade na fľašu zle ( nikdy som pred tehotenstvom ani počas s ani po nepila