icon

Možné príčiny meškania menštruácie a negatívnych testov

6. jún 2025

Dobrý deň , stalo sa mi asi prvýkrát po rokoch že mi mešká menštruácia 7 dní. S priateľom sa nechranime , minulý rok sme sa snažili 8 mesiacov no nepodarilo sa nato som musela podstúpiť konizaciu a odvtedy sme sa prestali snažiť ale nechranime sa.
Ms mi nezvykne meškať , väčšinou prišla skôr , cykly mám 31 dnove ale pred dvoma mesiacmi som mala ms po 21 dňoch. Ale ja sa chcem opýtať čo znamená že mi to mešká 7 dní a bazalnu teplotu mám stále 37.0
Pms nemám žiadne len bolesti krížov ( a moje pms boli že brutál pred ms a teraz nič ) .
Nemala niektorá z vás stým skúsenosť ? Áno včera som si robila testy 3 (digitálny, dve palickove ) a sú negatívne tak z coho to môže byť keď nie tehotenstvo ?

janetinka27
6. jún 2025

Ahoj, moze to byt aj posunuta ovu, anovulacny cyklus atd

nairobi
6. jún 2025

Stres?

autor
6. jún 2025

Ako myslím že stres mám tak ako každý nič výrazné , a čo sa týka ovulky tak pozitívny test bol 15 mája ale či sa to mohlo posunúť to teda neviem

janetinka27
6. jún 2025

Ahoj, pozot test este nemusi znamenat, ze k ovu dojde, je to len potvrdenie zvysenia LH
Bazalku si merias spravne a pravidelne?
Po ovulke pride krvacanie do max 16 dni

sofia1979
6. jún 2025

Ak bola ovulácia tak možno nebola si chorá, alebo nezačala si chudnúť úprava stravy nové lieky, môže to byť hocičo nielen stres

autor
6. jún 2025

Bazalnu som si začala merať od 1 dňa meškania ms , stále je vysoká aj dnes som mala 37.0
Veď to že som úplne v pohode tak ako každý mesiac len som trochu viac bola vyťažená v robote ale to zase nieje nič nové u mňa telo je zvyknuté ,tak rozmýšľam či ešte mám čakať alebo volať lekárke. Neviem som zmätená lebo som si tu za tie 6 dni prečítala veľa veci a veľa žien mali rôzne skúsenosti aj z meškaním tak preto tu píšem lebo neviem či mám ešte čakať alebo utekať k doktorke.