Možné tehotenstvo
Ahojte pohlavy styk som mala 2 dni pred ovu..asi 3 dni pred ocakavanou ms ma boleli vajecniky aj krce v podbrusku mas som dostala o den skor ale nemala som take ako mavam boli slabsie ani brucho ma nebolelo ako zvykne takze neviem co si mam o tom mysliet ci ma robit po skonceni este test alebo to nema zmysel
@nika_val viem len mne nejdu do hlavy tie vajecniky a tie krce a potom nasledne ms..krize ma boleli den pred ms prsia vobec ani zvacsene..test som si skusala robit druhy den ms..negat
Bolest vajecnikov je bežna pms bolesť..
A nemusiš mať každy mesiac rovnake priznaky.. to môže byť rôzne
Mne niekedy pred ms bolia kríže a niekedy nie.. stale to je ine
Počas ms robit test je maximalne zbytočne.. pokial si dostala ms ešte o deň skor krvacala si (intenzita taktiez sa meni a nemusia byt rovnake kazdy mesiac)
Proste nerieš mala si všetko normalne a v pohode 🙂
@chiaraaaa moja zlata raz som uz bola tehotna potratila som a mala som presne take iste bolesti ako teraz preto som sa pytala..ked nevies neodcudzuj
Ako teoreticky mohlo ist o biochemicke tehotenstvo .. ale to ti už nikto nepovie teraz
Biochemicke - tehotestvo skonci este skor ako ms zacne meskat
Ale sme ti tu pisali tie priznaky co pisala su bezne pri pms
@nika_val lenze ja som to nikdy predym nemala
Ale nemozež si myslieť že cely život budeš mať vždy rovnake priznaky pred ms, a rovnaku ms a podobne
Ja to mavam každy mesiac ináč.. a odkedy som zažila MA tak mám príznaky na ms uplne ine ako pred tym som mávala..

Nemá zmysel.. .mala si ms mala