Možné tehotenstvo
Ahojte pohlavy styk som mala 2 dni pred ovu..asi 3 dni pred ocakavanou ms ma boleli vajecniky aj krce v podbrusku mas som dostala o den skor ale nemala som take ako mavam boli slabsie ani brucho ma nebolelo ako zvykne takze neviem co si mam o tom mysliet ci ma robit po skonceni este test alebo to nema zmysel
@nika_val viem len mne nejdu do hlavy tie vajecniky a tie krce a potom nasledne ms..krize ma boleli den pred ms prsia vobec ani zvacsene..test som si skusala robit druhy den ms..negat
Bolest vajecnikov je bežna pms bolesť..
A nemusiš mať každy mesiac rovnake priznaky.. to môže byť rôzne
Mne niekedy pred ms bolia kríže a niekedy nie.. stale to je ine
Počas ms robit test je maximalne zbytočne.. pokial si dostala ms ešte o deň skor krvacala si (intenzita taktiez sa meni a nemusia byt rovnake kazdy mesiac)
Proste nerieš mala si všetko normalne a v pohode 🙂
@chiaraaaa moja zlata raz som uz bola tehotna potratila som a mala som presne take iste bolesti ako teraz preto som sa pytala..ked nevies neodcudzuj
Ako teoreticky mohlo ist o biochemicke tehotenstvo .. ale to ti už nikto nepovie teraz
Biochemicke - tehotestvo skonci este skor ako ms zacne meskat
Ale sme ti tu pisali tie priznaky co pisala su bezne pri pms
Ale nemozež si myslieť že cely život budeš mať vždy rovnake priznaky pred ms, a rovnaku ms a podobne
Ja to mavam každy mesiac ináč.. a odkedy som zažila MA tak mám príznaky na ms uplne ine ako pred tym som mávala..

Nemá zmysel.. .mala si ms mala