Možné tehotenstvo
Dobrý deň, menštruácia mi mešká druhý deň, tak som si spravila test.Vyšiel zrejme pozitívne ( na fotke), no bolí ma v podbrušku tak ako keď dostávam menštruáciu a je mi zima ako keď začínam byť chorá.O dieťatko sa snažíme už druhý rok a neúspešne, tak pri tom teste som sa veľmi potešila, no tá bolesť mi robí starosti.Je možné, že by som mohla byť naozaj konečne tehotná?

a gratulujem
Gratulujem😍
Bolest ako pri menzese je normálna a u mňa to bolo tak isto aj s tou zimou, bola mi zima celé prvé 3 mesiace, šla som zamrznut a to bolo leto 🙈🙈( máj, jún, júl )
@magic08 môže to byť navlas rovnaká intenzívna bolesť? Prvé 2 dni menštruácie si musím dávať aj tabletky na bolesť, inak by som nemohla fungovať. Dúfam, že ma test neklame a nespustí sa mi krvácanie:(
nie, az tak intenzivna bolest to nebude, je to bolest ako ked ma prist menstruacia. Tiez zvyknem mavat brutalne bolesti prve 2 dni, no v tehotenstve tie bolesti neboli take intenzivne. Hlavne pozitvne mysli a ver, ze vsetko bude v poriadku, v tomto stadiu aj tak nic nedokazes ovplyvnit. Hlavu hore, dobre bude
@magic08 ďakujem Ti. Počkám teda ako sa to vyvŕbi po pár dňoch ❤
Ja som teraz v 5tt a stále mám bolesti a sú určite silnejšie, než som mala pri ms. Mám potvrdené už aj sonom a bublinka je tam kde má byť a podľa dr sú tie bolesti normálne. Hlavne žiadny strach. Ak chceš byť kludnejšia, zavolaj dr. 🙂
@jana0215 ďakujem 🙂 trošku ma to upokojilo, lebo teda kríže cítim poriadne aj tú bolesť maternice ako prvý deň menštruácie.Keď do rána nedostanem krvácanie, môžem si viac vydýchnuť.
Ja som zistila že som tehotná asi pred dvoma týždňami a od vtedy mám tie bolesti stále. Čo mi ale baby odporučili a trochu pomáha, je magnézium. Zožeň si ale poriadne, nie to lacné, ktoré majú v každej lekárni v tých bielych valčekových fľaštičkách. Je to šmejd, ktorý obsahuje minimum magnézia a musela by si brať aj 2x4 denne, aby aspoň trochu pomohlo.. 🙂
@jana0215 máme doma to ,,lepšie "🙂 tak si dám.
Tie bolesti sú normálne, mňa trápili až do 17tt. Treba si dať magnerot, ten pomáha a oddychovať nepremahat sa.
@petruska173 Ďakujem🙂
Ja som mala ovela silnejsie bolesti ako pred menstruaciou. A zima mi bola taka ze som v auguste sedela pred elektrickym ohrievacom 😂
Tak ani dnes sa ešte nepustila menštruácia, volala som doktorovi a dali mi termín na sono budúci týždeň.

na začiatku tehotenstva su bolesti v podbrusku pripominujuce prichadzajucu menstruaciu uplne normalne. bolest sposobuje roztahujuca sa maternica