icon

Možné tehotenstvo?

csillag02
12. feb 2020

Ahojte potrebujem poradiť 😊 Minuli mesiac od 25ho až do 5 dňa v tomto mesiaci som mala menštruáciu.Pretože v Januári som musela ísť na injekciu aby mi prišli čo sa mi stalo prvý krát..Preto trvalá tak dlho a bola slabá a iná ako ostatné čo som doteraz mala. No s partnerom som mala sex po ms a to 8ho a nedávali sme si pozor. Samozrejme dieťatku sa nebránime bola by to radosť..Podľa toho ako mám mať ms by som ju mala za 10dni dostať.Posledne dní mi bolo ráno nevoľno napínalo má na vracanie. Včera večer som mala také ako keby tlaky do brucha a kŕče ako keby som mala dostať ms. A mám taký biely výtok .Tak neviem či to mohlo byť uhniezdnovanie alebo len posunutá ovulácia ..Niekto podobne skúsenosti ??Dakujem

ledne dní mi bývalo ráno a niekedy aj večer nevolno.

baska_nice
12. feb 2020

@csillag02 a preco si neskusis spravit tehotensky test??

giuli
12. feb 2020

Dnes je 12teho....to by si bola po oplodneni 4dni....je malo pravdepodobne, ze by su uz mala nejake priznaky...treba vyckat,ci MS pride alebo nie ,ked bude meskat spravit teh.test

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
csillag02
autor
12. feb 2020

@bambulienka25 ja viem lenže neviem či nieje skoro ešte na test keďže 8meho sme si nedávali pozor a je len 12 teho či by niečo ukázal .

csillag02
autor
12. feb 2020

@baska_nice na test by bolo asi priskoro..ja som len chcela vedieť či tie mierne bolesti môžu súvisieť stim.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
baska_nice
12. feb 2020

@csillag02 to je dost mozne, ze to je skoro ale niekedy to zvykne ukazat. lebo podla toho co opisujes, kludne moze ist o tehotenstvo. su to tie priznaky, ktore byvaju aj pri tehotenstve.

csillag02
autor
12. feb 2020

@giuli nehovorím že sú to tehu príznaky len že mávam také sem tam napinanie.

csillag02
autor
12. feb 2020

@bambulienka25 ja sa nesledujem..U doktora som bola mám všetko v poriadku.Bola som aj na injekcii čo mi potom ms spustilo. Nechcem byť za každú cenu tehotná nechávam to na voľný priebeh..Len som proste bola zvedavá či to môže alebo nemôže mať nejaký súvis stim nič viac.Preto si ani testy nerobím a počkám do ms či príde alebo nie.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
csillag02
autor
12. feb 2020

@baska_nice mali sme aj nechránený 1 a aj 2 ale to som ešte mala slabu ms a počas ms viem že nieje vylúčené ale by žena nemala ostať tehotna.

csillag02
autor
12. feb 2020

@bambulienka25 tam som tiež bola lebo som pred pol rokom mala zdravotné problémy a mali podozrenie na štítnu a to mám v norme..a menštruácia mi nikdy nemeškala viac jak 2dni ..iba teraz keď som bola na tej injekcií do vtedy bolo všetko ok.

giuli
12. feb 2020

@csillag02 tak si postavila otazku....ohladnr tehotenstva

csillag02
autor
12. feb 2020

@giuli som stoho zmätená no som aj zvedavá..Počkám ja zatiaľ ci dojde ms

anmadan
12. feb 2020

Ahojte,chcem sa opýtať či mi náhodou neviete poradiť,vyzerá to tak že som tehotná asi 6-7 týždeň,ešte som nebola u gynekológa pretože mám zlú skúsenosť s aktuálnym tak ho mením.chcem sa spýtať,pociťujem bolesť v podbrušku akoby mala prísť menštruácia,ale k novému gynekológovia môžem najskôr o 3 týždne..bojím sa potratu..mám doma liek duphaston,avšak nikto mi ho nepredpisal,môžem ho brať aj bez toho aby mi to nakázal lekár ako prevenciu zníženia potratu? Myslite žeby mi to mohlo uškodiť? Ďakujem za rady

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
ovkaja
16. feb 2020

@anmadan v podbrušku u väčšiny tehu žien pobolieva koli uhniezdovaniu,neskôr kôli rozpinaniu maternice... po pôrode zase vždy pri dojčení,keď sa maternica stahovala. Mňa to bolelo pri oboch tehotenstvach,pri jednom až kŕče,že som volala sestričke na gynek., tá mi povedala,že pokiaľ nekrvacam,je všetko ok.