Možné tehotenstvo
Ahojte. Mala som nechránený sex 31.7. V ten deň som mala dostať ms. Ale dnes už je 8.8 a ms stále nikde. Kedy najbližšie si môžem podľa vás spraviť test keďže čakať na meškanie čakať nemôžem keďže už som v meškaní 😅 a otehtonel niekto takto ako keby v deň keď mal dostať ms?
@anonym_autor predpokladám, že ovuláciu si nesleduješ a teda nevieš, či a kedy prebehla? V takom prípade pokojne môžeš byť tehotná. Na test počkaj ešte aspoň 2-3 dni, ideálne týždeň. Testuj z ranného moču. Ak ani o týždeň nebudeš mať pozitívny test, príčina bude inde a treba sa ozvať dr.
@dixitka nemám to presne na deň. Niekedy o pár dni skôr a niekedy neskôr takže neviem ani presne kedy mám ovulaciu. Môj cyklus je ale priemerne tých 36 dní
Predtým si sex nemala? Ja by som spravila test teraz a ak nepríde o týždeň znova.
Predtým si sex nemala? Ja by som spravila test teraz a ak nepríde o týždeň znova.
@januska12323 mala ale posledný bol 22heho a test som si robila 4teho a ten bol negatívny tak z toho dátumu myslím že nič už nebude. Tak čakám kedy najbližšie môžem testovať teraz nech si nerobím testy každý deň ako šialená 😂
@januska12323 mala ale posledný bol 22heho a test som si robila 4teho a ten bol negatívny tak z toho dátumu myslím že nič už nebude. Tak čakám kedy najbližšie môžem testovať teraz nech si nerobím testy každý deň ako šialená 😂
@anonym_autor no teoreticky z toho 22. to môže byť, ak by bola ovulácia povedzme 25.7., 3 dni spermie v pohode prežijú a zároveň by 4.8. bolo ešte priskoro na test (10 dní po ovulácii síce niekomu test už ukáže 2 čiarky, ale niekomu až o pár dní neskôr). Čiže ja by som to asi skúsila zajtra ráno a ak nič, tak potom o týždeň.

@anonym_autor predpokladám, že ovuláciu si nesleduješ a teda nevieš, či a kedy prebehla? V takom prípade pokojne môžeš byť tehotná. Na test počkaj ešte aspoň 2-3 dni, ideálne týždeň. Testuj z ranného moču. Ak ani o týždeň nebudeš mať pozitívny test, príčina bude inde a treba sa ozvať dr.