icon

Možné tehotenstvo

8. aug 2025

Ahojte. Mala som nechránený sex 31.7. V ten deň som mala dostať ms. Ale dnes už je 8.8 a ms stále nikde. Kedy najbližšie si môžem podľa vás spraviť test keďže čakať na meškanie čakať nemôžem keďže už som v meškaní 😅 a otehtonel niekto takto ako keby v deň keď mal dostať ms?

dixitka
8. aug 2025

@anonym_autor predpokladám, že ovuláciu si nesleduješ a teda nevieš, či a kedy prebehla? V takom prípade pokojne môžeš byť tehotná. Na test počkaj ešte aspoň 2-3 dni, ideálne týždeň. Testuj z ranného moču. Ak ani o týždeň nebudeš mať pozitívny test, príčina bude inde a treba sa ozvať dr.

autor
8. aug 2025
@dixitka

@anonym_autor predpokladám, že ovuláciu si nesleduješ a teda nevieš, či a kedy prebehla? V takom prípade pokojne môžeš byť tehotná. Na test počkaj ešte aspoň 2-3 dni, ideálne týždeň. Testuj z ranného moču. Ak ani o týždeň nebudeš mať pozitívny test, príčina bude inde a treba sa ozvať dr.

@dixitka nemám to presne na deň. Niekedy o pár dni skôr a niekedy neskôr takže neviem ani presne kedy mám ovulaciu. Môj cyklus je ale priemerne tých 36 dní

januska12323
8. aug 2025

Predtým si sex nemala? Ja by som spravila test teraz a ak nepríde o týždeň znova.

autor
8. aug 2025
@januska12323

Predtým si sex nemala? Ja by som spravila test teraz a ak nepríde o týždeň znova.

@januska12323 mala ale posledný bol 22heho a test som si robila 4teho a ten bol negatívny tak z toho dátumu myslím že nič už nebude. Tak čakám kedy najbližšie môžem testovať teraz nech si nerobím testy každý deň ako šialená 😂

dixitka
8. aug 2025
@anonym_autor

@januska12323 mala ale posledný bol 22heho a test som si robila 4teho a ten bol negatívny tak z toho dátumu myslím že nič už nebude. Tak čakám kedy najbližšie môžem testovať teraz nech si nerobím testy každý deň ako šialená 😂

@anonym_autor no teoreticky z toho 22. to môže byť, ak by bola ovulácia povedzme 25.7., 3 dni spermie v pohode prežijú a zároveň by 4.8. bolo ešte priskoro na test (10 dní po ovulácii síce niekomu test už ukáže 2 čiarky, ale niekomu až o pár dní neskôr). Čiže ja by som to asi skúsila zajtra ráno a ak nič, tak potom o týždeň.