Je možné otehotnenie 4 dni pred ovuláciou?
Ahojte otehotnela ste niektora 4 dni pred ovulaciou? Vcera som bola 10DPO test bol zatial negativny.MS mam dostat o 3 dni. Zatial nic zvlastne nectim len asi tyzden dozadu som mala pichanie vo vajecikoch viac v pravo.Priznaky ako PMS tak to neviem rozoznat.Dakujem za odpovede
@anonym_autor Ahoj, toto sa naozaj pytas? Naozaj nie v zlom, ale skus si to po sebe uplne vazne precitat a co by si na takuto otazku odpovedala svojej kamoske? Ved to je ako hadat kviz: a) ano si, b) nie si, c) mozno si 🤷♀️ Jasnu odpoved ti zial neda nikto, maximalne polojasnu, ale s tou spokojna nebudes.
@motylik2559 pytala som na realne skusenosti ako fakt sa nic clovek nemoze opytat podla toho co tu citam hned vysmech alebo podobne odpovede 🙂))
@motylik2559 pytala som na realne skusenosti ako fakt sa nic clovek nemoze opytat podla toho co tu citam hned vysmech alebo podobne odpovede 🙂))
@anonym_autor Ja som nepisala v zlom- aj som ti to napisala. Ale vsetko co popisujes a tym,ze mas 3 dni kym dostanes MS, to mame ako vediet? Ved tie priznaky co si uviedla su uplne nejednoznacne. Pockaj si na to ci MS dostanes a ked nie, tak sprav test🙂 Ten co si robila je negativny, PMS rozlisit nevies, nic zvlastne necitis, pichanie vpravo...autorka podla tohto si podla teba tehotna? Ja ti poviem, ze neviem ci si, lebo MS mas este len dostat, co je taky naj bod urcenia ci si alebo nie. Ostatne co si opisala, je vlastne nic. Aj to pichanie moze byt kludne PMS pred MS. Vpravo dole obcas zvykne pichat aj ked mas vetry- toto myslim vazne. A ostatne ako negat. test a ze pms rozlisit nevies...Kto ti da zarucenu odpoved, bez toho, aby ti meskali a ty si sa zacala nasledne testovat? Chapem,ze chces asi pocut nieco ine, ale cim viac budes v strese, tym horsie pre teba. Takze sa skus skludnit a tych par dni ci ti bude meskat uz vydrzis - tym nemam na mysli presne o 3 dni, lebo meskat ti moze den-dva, kym dostanes ms...Predpokladam,ze tehotna byt chces, ale nesil nic, ani na psychiku, lebo sa dostanes casom do stavu, ze prave kvoli tomu sa vam nepodari.
@anonym_autor ano, otehotnela som 1x zo sexu 2 dni pred ovulaciou a 2x zo sexu 4-5 dni pred ovulaciou. Tehotenske testy pozitivne okolo 11 dpo, slaba ciarka, manzel odmietal, ze by to.bolo ono, bola fakt slaba, ale 12-13 dpo uz bola jasnejsia. Ale to zavisi od vela veci. Ja uz som 4-5 dni pred MS mala testy pozitivne.
Uplne zbytocne si "na prsty stupena", ten prvy prispevok od @motylik2559 je proste fakt a nic menej ani nic viac sa k tomu neda povedat.
@anonym_autor otehotnieť 4 dni pred ovuláciou? Otehotnieť možeš; ina počas ovulácie, al vobec prebehne, ak to myslíš, tak, že ste mali sex 4 dni pred ovuláciou, tak áno spermie vedia prežiť aj 7 dní .. treba si doštudovať biologiu
@anonym_autor otehotnieť môžeš len počas ovulácie(teda samotného uvoľnenia vajíčka),ale samozrejme spermie si na tú ovuláciu môžu počkať aj tie štyri dni. Navyše nemôžeš presne vedieť,či tá ovulácia bude práve o tie štyri dni (teoreticky ju môžeš mať a zajtra,alebo aj o týždeň) keďže telo nie je stroj. Takže platí pravidlo ak nechceš otehotnieť,tak sex má byť chránený
4 dni pred ov7laciou nemozes otehotniet, logicky, otehotniet mozes pocas ovulacie, ci spermie cakali my nevieme, takze vezmi krištáľovú gulu a hadaj ci si tehotna, akebo cakaj a uvidíš

@anonym_autor Ahoj, toto sa naozaj pytas? Naozaj nie v zlom, ale skus si to po sebe uplne vazne precitat a co by si na takuto otazku odpovedala svojej kamoske? Ved to je ako hadat kviz: a) ano si, b) nie si, c) mozno si 🤷♀️ Jasnu odpoved ti zial neda nikto, maximalne polojasnu, ale s tou spokojna nebudes.