icon

Možné tehotenstvo

denien
15. jún 2014

Ahoj holky,

chcela by som sa vás spýtať na spoľahlivosť tehot. testov a podobne... Mám stáleho priateľa, ale maličké plánujeme až po mojej škole, keby sa pritrafí, tak samozrejme sa nejak vysporiadame 🙂 ale bolo by to lepšie po... Zzatiaľ sa nám nehoda nestala - Hak nesmiem, ochrana bariérová, chemická. Avšak...
Mávam cyklus 29-30dňový. Naposledy sme mali styk pred 20dňami (tesne po ovu ale chranený, ale mohlo sa niečo stať a nevšimli sme si). Menzes mi mešká dneska 8-9dní. Robila som si testy Clearblue a Mamatest jeden po 3d meškania, ďalší včera po tých 7d meškania cca. Oba testy negatívne. Nepociťujem ani žiadne zmeny, žiadne napätie v prsiach, pobolievanie podbruška ako mávam vždy v rámci PMS. Bola som u lekára (som teraz v zahraničí), povedal mi, že test v tomto období by už klamať nemal, krv mi nebral, vyšetril ma - mám zápal a musel mi vziať vzorku na cytológiu žiaľ... Vraj mám prísť o týždeň na vyvolávačku, keby mi nedošla menzes.
Čo myslíte, treba sa ešte raz testovať? Alebo si vyžiadať vziať krv? Fakt si niesom vedomá zlyhania i keď cez plodné, styk bol dávno, menzes mešká tiež už nejaký ten deň a keď je všetko negatív, ja bez príznakov... sledovávam si aj krčok. Ten mám od včera mäkkší, dnes ešte viac a je aj otvorenejší, asi tak v strede cca.
Mňa by totiž teraz tehot. zrovna moc nepotešilo, hneď som sa zľakla či by nemohlo byť mimomat. alebo sú to skrátka len nervy, stres, ten zápal a pod...

silvikam
15. jún 2014

Ahoj, podľa mňa, keby si bola tehu, tak test by Ti to už ukázal. Bude v tom niečo iné. Držím palce a nestresuj sa.

zvolsiinylogin
15. jún 2014

@denien bude v tom nieco ine....tehu nie si...

denien
autor
15. jún 2014

No...zatiaľ mám zistený len silný zápal...a zmeny na krčku - lekárovi sa to nepáčilo moc :( hneď ma nastrašil, že keby je to niečo vážne volá mi ihned ako prídu výsledky.... k tomu aj to meškanie, tak skvelé.. Tiež si myslím, že pomaly 3týž od styku a po týždni meškania by sa to ukázalo...ak by...

livocka21
15. jún 2014

Tehotenstvi by to nemalo byt...je to zapal...neviem preco ti dr. Nedal antibiotika...to dokedy mas s tym zapalom akoze chodit?kym nebudes musiet ist do nemocnice? Ti dr. Ma obcas tak seru! Vr! 😒

lujzicka212
16. jún 2014

Ahojte, chcem sa vas opytta, mrcha mi nikdy nemeskala, max 2 dni, a teraz mi meskaju 2 tyzdne, mam bolesti v podbrusku, bolia ma krize, mam precitlivene bradavky a som stale unavena ako mechom udreta. naposledy som mala mrchu 7 maja. potrebujem surne poradit. dakujem za nejake rady alebo nazory od vas vam budem povdacna Ďakujem :D

veroninna1
16. jún 2014

@lujzicka212 a tehotensky test si si robila? ak nie tak vyskusaj.

elfi1
16. jún 2014

@lujzicka212 - no ja neviem, co by sme ti tu tak mohli poradit ine, ako spravit si test 😀 . priznaky mas ako pri tehu. ak vyjde test negativny, tak uz jedine k dr. ist

lujzicka212
16. jún 2014

A test je najlepsie robit rano vsak? a po akom dlhom obdobi mozem robit test??? ako myslim po oplodneni?
a aky test odporucate vy? ktory je tak najspolahlivejsi?

veroninna1
16. jún 2014

@lujzicka212 hociaky si kup v lekarni, pripadne si tam nechaj poradit. ak ti dva tyzdne meska menzes, tak to uz na teste bude vidno. niektore testy sa mozu robit pocas celeho dna.

bosoriak
16. jún 2014

@lujzicka212 po 2 tyzdnoch meskania ti uz ukaze akykolvek test vysledok.

lujzicka212
16. jún 2014

Ok baby ste ztlate. dakujem vam za radu. dufam, ze to bude tympadom dobra sprava keed meska :D