Možné tehotenstvo aj napriek menštruácii
Ahojte baby , mala niektorá nidco podobne ?
S mužom mávame necharaneny sex (prerušovaný)
Je mi jasne že sa otehotnieť dá pokiaľ ženy intímne žije , avšak pre zaujímavosť a skúsenosti iných žien by som sa chcela spýtať , menstruacia mi tento mesiac meškala 4dni nakoniec prišla trvala 6dni , zvyčajne mávam 5dni. Po menštruácii ako skončila po 4dňoch som na papieri objavila trošičku krvy nie z rana ale okolo tej 11:00, potom som šla s dcérkou von na dve hodinky a pri prechádzke som mala pocit pod bruškom akoby menštruačné bolesti , prišla som domov a šla na záchod kde na papieri som zbadala trošku hnedej krvičky potom ďalšie dni nič.
Boli ma pravý prsník dosť veľmi , a poslednú dobu mi ani nechuti jesť , test som si robila keď mi menstruacia meškala 4dni , takže na štvrtý deň meškania som robila test ktorý vyšiel negatívny. Stalo sa niečo podobne aj inej žienke? Že aj napriek menstruacii bola tehotná ?
Trošku hnedej krvičky nemusí byť práve z tehotenstva. Pri ňom by ťa nebolel asi len jeden prsníček ale oba. Však skús spraviť test,keď sa ti niečo nezdá.

Áno, je možné mať prvé mesiace aj menštruáciu a byť aj tehotná, skus ešte raz test a keď tak, gynda.