icon

Možné tehotenstvo aj napriek negatívnemu testu?

evasun
Včera o 11:48

Ahojte píšem sem prvýkrát, lebo by ma zaujimal názor viacero žien.
Mám takýto "problém". 7 dni mi meškajú moje dni, test bol negatívny, je mi často zle, brucho mam nafúknuté a veľmi citlivé podbrusko...s manželom sa pokúšame o bábo...bola som aj nachladnuta trochu ale ešte nikdy predtým mi nevynechali kvôli nádche....mali ste niektorá podobnú situáciu? Ďakujem za odpovede.

domka222
Včera o 11:56

Nie,mne keď bolo zle tak to som už mala potvrdené, že som tehotná. Ak príznaky prikladáš tehotenstvu,tak skôr nie. Lebo to by už aj test bol pozitívny.

stellarstar
Včera o 12:20

Ms môže meškať z viacerých dôvodov nielen prechladnutie ale aj stres, lieky, pribratie alebo chudnutie, hormóny, cysta atď atď

januska12323
Včera o 12:20

Mala by si pozitívny test.

anonym_0db4c2
Včera o 13:34

@evasun ak si tehotná, mala by si pozitivny test..

kikusenka1
Včera o 20:16

Tehotenské priznaky zvyknú byt o mesiac neskôr ako meska menzes teda v mojich 3 prípadoch to tak bolo

zuzuliatko18
Včera o 20:25

Ja som mala v prvom tehotenstve posunutu ovulaciu, na nejaky 4-5 den test negativny a potom som si robila na 12 a bol pozitivny. Prvy test som si robila, lebo som mala.ist na hadicu na gastro, tak.pre istotu. Druhy pretoze ze sa mi zacali divne priznaky, napr. By som stale.len spala.

mici88
Včera o 21:58
@kikusenka1

Tehotenské priznaky zvyknú byt o mesiac neskôr ako meska menzes teda v mojich 3 prípadoch to tak bolo

@kikusenka1 každá to má inak. Ale ak sú príznaky tak už aj test ukáže