Možné tehotenstvo i napriek tehotenskému testu
Baby som tu už písala že mám tie priznaky som po net epohladala vsetko co sa dalo ze ci tie priznaky fakt na to sedia a musim povedat ano ..piatok mi ma prist MS no ale skusila som si testik ale je furt negativ.docitala som ze niektoré z vás uz mali pred MS pozitivne...asi ja nebudem patrit medzi tie alebo pride MS :( dufam nie ale ste tu take ktore aj ked im meskal menzes tyzden napr.aj tak neukazalo dve ciarky? Dakujem🙂
@mia501 tak že ešte nemusím smútit ..pri prvej tehu som robila sice test ale to bolo den pred doktorom alebo dva tak som to nejako neriešila po tom aj vtedy som bola uz v 6tyzdni a ciarka bola moc slaba fuh no dufam🙂lebo ked citam ze jedna si spravila 5dni pred niektorá 3dni pred. a uz ukazuje tak som prestala veri´t že to višlo:ňDakujem🙂
@zelenagw Dakujem🙂
@mia501 fuh no dobre lebo som si kupila test a viem som nedočkavá som si dneska spravila a nič tam neni tak som si pomyslela že no možem kupovat akurat tak vložky...:D ale viem ze nieco sa deje aj priznaky su co ja som pri prvom tehu nemala neviem či si už namyšlám minulu noc som celu noc nespala furt som behala že mi MS pride pritom to by bolo skoro ale tak ma to bolelo dole nie v ksue ale tak kazdu chvilku
ja som si robila test týžden po očakávanej MS a bol negatívny, ale akosi som tušila, že som v tom, aj ked príznaky som nemala žiadne, len mi káva prestala chutit 😀 , potom som si robila o dalsí týžden znova test a už bol pozitívny 😉
@rebellefleur ...fuh aja zas priznaky mam co som nemala pri prvom tehu tak je to pre mna namahave :D az neviem co sa deje po tom ci sa podarilo ci nie neviem🙂 tak to je po tom super:P🙂))
@rebellefleur len ja som bola na IVF 🙂 a zajtra bude 10ty den od vkladu 🙂
@nikus20 mala som všetky tehotenské príznaky, meškala mi mms, test slabo pozitiv., tehotná som nebola
@mimka11111 to ako ?:O po tom čo tí bolo?
@nikus20 hormonálna porucha
Ahojte kocky,nesnažíme sa este o baby ale mame nechránený sex.Uz týžden pociťujem veľkú bolest prsníkov,je mi ťažko na žalúdok a mam este 10 dni pred menstruaciou.Dnes som si robila test ktorý som mala doma od leta a vyšiel mi divne až s neho neviem sama vijst ci ano ci niesom tehu.Druhy test nemam ale tento som si odfotila.Mam uz jedno dieta a druhému by som sa tiez nebranila 🙂 s mužom sme si povedali ze na další rok sa posnazime 😉Poslem obrázok testu dakujem za reakcie
@mimka11111 jaj tak to som este nepocula no nestras :P 🙂 dufam nebude nic take
@nikus20 nepočula si? ja posledný 1,5 rok stále 😠
@nikus20 držím palce aby vam to vyšlo 😉 ja uz mam dcérku,pýta si uz súrodenca tak uvidíme kedy sa zadari 🙂 ci uz alebo natom začneme pracovať budúci rok 😉
Mne pri prvom tehu vyšiel pozitívny test v 6 tt ale každé tehotenstvo je iné.Nech vam to vijde kocky co sa snažíte a čím skôr 🙂
@mimka11111 fuh to musí byť strasne :(
@karmela ja mam dcérku v nebicku :( no dúfam že priznaky mq neklamu 🙂) dakujem
Kocky tento test asi neplatí však pripojim foto

mne meskala ms 2 tyzdne a test mi vysiel negat. potom o dva tyzdne nato som bola u dr. a ten zahlasil, ze som tehu 🙂