Možné tehotenstvo po nechránenom styku počas ovulácie
Ahojte, ja sa chcem spýtať, či ste to mali niektorá podobne. Že ste mali nechraneny styk s muzom, presne v deň vašej ovulácie (čiže, najvyššia možnosť otehotnenia), ale tesne pred vyvrcholením vytiahol a neurobil sa do vás.
Či ste niektorá po tomto akte, zostali tehotna? 🙂
Tomu sa hovorí aj zakon schválnosti ked nechcete dieta ;) my s muzom tri tehu jedno neúspešne a sme sa snazili rok .....co sa tyka prerušivany s3x mame pravidelne ze vytahne pred koncom a fungujeme tak 10r ;) CI Som mala ovuláciu alebo nie....ale ako pisem všetko je o šťastní ci kvapocky lasky kazdy z nas ma ine telo ;)
Napr ja som nechcela mat deti hned pi porode ci chcel ci.nie rok po porode sme . Mali ochorenu kym zas telo sa nedalo dokopy a zacala mat pravidelne ms
Ak nechcete dieta tak chranit sa ;) ak nevadí posmyknutie tak nechranit ;)
Toto sme robili bezne a nie, nic sa nestalo. Dokonca aj ked sme si nedavali pozor, ked sme chceli deti, tak som hned cez plodne dni neotehotnela. Ale Tebe sa stat moze, ak daco uslo, staci jedna...🤷♀️

Štatisticky sa udáva, že typická miera zlyhania prerušovaného styku je okolo 20 % ročne – teda z 100 žien, ktoré sa spoliehajú iba na túto metódu, približne 20 za rok otehotnie. Ale, ak by si chcela, mám aj recept na výborné lievance.