icon

Možnosť otehotnenia pri nechránenom styku

henika1
15. júl 2025

Ahojte,zamýšľam sa či je možné otehotnieť ak sme mali nechránený styk počas menštruácie ale neurobil sa do mňa. Tiež či je to možné ak sa penisom obtiera o moju vagínu pred stykom. Potom si už dáva kondóm keď ide dovnútra ,ale pred tým to tak robíme lebo sa nám to páči .

anonym_7ba748
15. júl 2025

No ak je to Chuck Norris, tak otehotnies aj s kondomom, pocas menstruacie, ked sa do teba neurobi. Dokonca aj ked budete obaja v inej izbe.

rozculena
15. júl 2025
@anonym_7ba748

No ak je to Chuck Norris, tak otehotnies aj s kondomom, pocas menstruacie, ked sa do teba neurobi. Dokonca aj ked budete obaja v inej izbe.

@anonym_7ba748 bože 😂

ukgirls
15. júl 2025

prosim autorku aby sa za ziadnych okolnosti nerozmnozovala .. vrat sa nazad do skoly a nechaj dospelacke veci na rozumnych a dospelych ludoch ...

henika1
autor
15. júl 2025
@ukgirls

prosim autorku aby sa za ziadnych okolnosti nerozmnozovala .. vrat sa nazad do skoly a nechaj dospelacke veci na rozumnych a dospelych ludoch ...

@ukgirls napodobne

henika1
autor
15. júl 2025
@anonym_7ba748

@anonym_7ba748 dik za vtip pobavilo...keď už nepomohlo 😉

nika_val
16. júl 2025

Šanca že otehotnieš bez toho aby vyvrcholil do teba je úplne mini...stale tam je možnosť predejakulátu (kvapôčky lásky) ale to je úplne mini šanca
+ bolo to počas menštruácie takže tá mini šanca sa ešte zmenšuje
Celé otehotnenie zaleží od toho kedy máš ovuláciu. Každá žena to môže mať inak - najčastejšie to je v strede cyklu ale nemusi to tak byť možeš ju mať aj hneď po ms napriklad
(menštruačný kalendár ti nepovie kedy máš realne ovuláciu).
A k tej druhej veci: nie z nejakého obtierania pred stykom nemôžeš otehotnieť

henika1
autor
17. júl 2025
@nika_val

Šanca že otehotnieš bez toho aby vyvrcholil do teba je úplne mini...stale tam je možnosť predejakulátu (kvapôčky lásky) ale to je úplne mini šanca
+ bolo to počas menštruácie takže tá mini šanca sa ešte zmenšuje
Celé otehotnenie zaleží od toho kedy máš ovuláciu. Každá žena to môže mať inak - najčastejšie to je v strede cyklu ale nemusi to tak byť možeš ju mať aj hneď po ms napriklad
(menštruačný kalendár ti nepovie kedy máš realne ovuláciu).
A k tej druhej veci: nie z nejakého obtierania pred stykom nemôžeš otehotnieť

@nika_val ďakujem za odpoveď. Ovuláciu mám všelijak. Práve o tie kvapôčky ide,pretože priateľ je veľmi vlhký keď je vzrušený. A tým obtieraním som potom aj celá od neho čiže aj okolo vstupu do vagíny,preto rozmýšľam či neriskujeme keď to robíme.

nika_val
17. júl 2025
@henika1

@nika_val ďakujem za odpoveď. Ovuláciu mám všelijak. Práve o tie kvapôčky ide,pretože priateľ je veľmi vlhký keď je vzrušený. A tým obtieraním som potom aj celá od neho čiže aj okolo vstupu do vagíny,preto rozmýšľam či neriskujeme keď to robíme.

@henika1 a podľa čoho si sleduješ kedy máš ovuláciu?
Nemusiš sa báť také lahké až otehotnieť nie je