Možnosť tehotenstva po vonkajšom ejakulovaní a použitej tabletke
Keď sme mali styk v nedeľu ráno plodne dni neviem či som mala alebo nie mavam tak 27-30 dňový cyklus menštruáciu mám dostať budúci piatok ak budem mať 28 dňový spravil sa mi na prsia aj som sa utrela ale mohlo niečo stiect pri posvu. Do 50 hodín som zobrala tabletku po ellaone. Aká je šanca keď vyvrcholenie bolo mimo a nie dovnutra da sa otehotniet keď to stecie? Nejaká troska ? Dakujem
To hádam nemyslíš vážne? Ejakulácia bola na prsia a ty sa pýtaš,či mohlo dačo "stiect"? A ešte by si z toho aj podľa teba mohla otehotnieť? A ešte si si fakt dala aj ten koktail hormónov? Koľko máš rokov,preboha? Šanca je 0,00000000,akurát si si úplne zbytočne rozhodila všetko tou tabletkou PO
To nemoze byt pravda
Neverim, ze take nieco napise dospela zena , na SK by trebalo viac hodin sexualnej vychovy a este ako ceresnicka na torte si da tabletku po
Mňa vystrie 😱 nesexujte, bude to pre vás lepšie
@gejb podľa mňa si nerobí srandu 😁 úplne sa vystresovala, a isto frajer chce bez kondómu, LEBO MU TO VADÍ 😂 ale ona si potom dávať tbl po..
Pre autorku: meska ti to preto, ze si si dala bordel do seba a nie, ze si tehotna, aj ked si tak nie z toho styku
@sweet20 ešte jej nemešká ani 😁
@denisa_deniska hej, akurat citam, ze som zle precitala.. ale to je jedno , pochybujem, ze jej tk nerozhadze cyklus
@denisa_deniska presne
@jaskolka čiže bez vystreku do vnútra sa otehotniet nedá ? Keď to stecie len ? Pri posvu?
A do pupka ti nenatieklo po ceste "pri pošvu" ?
Veď píseš pri pošvu 🙂 nie, tehotná nebudeš, nabudúce kondón alebo antikoncepcia, a možete sexovať donemoty.. a tbl po si už nedávaj
To sa neda citat
Co znamena "pri pošvu"? Nech sa trochu priucime... bude to maly Houdini 😊 ludia, co nemaju ukoncene ani zakladne vzdelanie by si najskor mali dorobit skolu a potom robit deti...ale nieeeeee, sexovat je jednoduchsie
Ty máš pošvu na krku? Namiesto hlavy? Budeš medicínsky zázrak.
To “pri posvu” je najlepsie na celom pribehu. Ako chces otehotniet ked nedoslo k ejakulacii v posve a este si si aj zasrala telo tabletkou po? Tie tabletky by nemali byt volnopredajne, lebo ludia co vobec nerozmyslaju si ich davaju ako cukriky a ani netusia co to robi s ich telom.
Ešte by som upozornila tvojho frajera, že ak by si ostala nahodou tehotná, tak môže skončiť v base.
Nech na to nabudúce myslí ked nebude chcieť kondom
A ze netreba sexuálnu vychovu🙈🙈🙈
Ach, deti...
@rozkvet1 no čítala som že sa da otehotniet aj bez vystreku do posvy preto sa pýtam že stačí že to zatecie kde nemá
Aj tak nechápem a asi ani ty ako sa ktorá časť tela volá.
Ty myslíš,že spermie sú nejaki maratónski bežci,že dokážu bežať po celom tele a potom ešte aj vkĺznuť do pošvy a utekať ku krčku maternice? 🙈Keby bol výstrek niekde blízko pošvy (to sa myslí blízko úplne,teda na vulvu)tak teoreticky je nejaká malá možnosť (fakt veľmi malá)ale aby stieklo niečo z hrudníka a ešte tá aj oplodnilo,je nulová šanca.
@jaskolka ďakujem ste ma ukludnila
Stačí ze zatečie😂😂😂 no v prvom rade ak máš naozaj strach tak strach chápem. Ale situáciu ktorú si opísala. Som mierne v šoku predpokladám ze si dospelá a hádam vieš ako funguje otehotnenie.
WTF???

🙈