icon

Možnosti otehotnenia po dvoch rokoch

anicka_anusik
9. jún 2025

Viem že to je asi skoro... A možno si domýšľam už len... Ale prosím len o úprimne odpovede od skúsených žien... Už niečo cez 2 roky sa mi nedarí otehotnieť.... Už som z toho na mäkko. 😑

Možnosti otehotnenia po dvoch rokoch
simona1998
9. jún 2025

@anicka_anusik negatívny za mna

petrisha32
9. jún 2025

Ciarku tam je vidiet ale pepino testy su v tomto nespolahlive davaju vela falosne pozitivnych ciarok. ja som mala tiez velmi vyrazne ruzove ciarky s tymto druhom testov a tehotna som nebola, odporucam kupit znacku Livsane v lekarni.

karlamon
9. jún 2025

@anicka_anusik žiaľ pepino toto robí stále aj v prípade negatívneho výsledku.. Ak ti mešká, skus iný test 🙏

patriciaa_
9. jún 2025

@anicka_anusik skús Livsane alebo dr Max test tie ma nikdy nesklamali ani pri testovaní pred menzesom. Každopádne ja som tento rok otehotnela presne v mesiac kedy som otehotnela pred dvoma rokmi... Dva dlhé roky snahy a nič a ono to prišlo .... Nestracaj nádej... Hoci mi obe tehotenstva skončili potratom z čoho si nosím jazvy stále tak verím že keď to prišlo po dvoch rokoch bude to raz dobre....práve v piatok som si našla tiež takéhoto dušika už mi aj tmavneno nieje ešte nič jasné ... len silno verím že sa všetko uchytí a uz dobre dopadne... Posielam objatie a veľa veľa energie aby si mala silu a čistú myseľ pre ďalšie obdobie nech je akékoľvek 🙏🏼✨

anicka_anusik
autor
9. jún 2025
@patriciaa_

@anicka_anusik skús Livsane alebo dr Max test tie ma nikdy nesklamali ani pri testovaní pred menzesom. Každopádne ja som tento rok otehotnela presne v mesiac kedy som otehotnela pred dvoma rokmi... Dva dlhé roky snahy a nič a ono to prišlo .... Nestracaj nádej... Hoci mi obe tehotenstva skončili potratom z čoho si nosím jazvy stále tak verím že keď to prišlo po dvoch rokoch bude to raz dobre....práve v piatok som si našla tiež takéhoto dušika už mi aj tmavneno nieje ešte nič jasné ... len silno verím že sa všetko uchytí a uz dobre dopadne... Posielam objatie a veľa veľa energie aby si mala silu a čistú myseľ pre ďalšie obdobie nech je akékoľvek 🙏🏼✨

@patriciaa_ ďakujem veľmi pekne 🫶 a mrzí ma to. Držím palce nech sa vám to podarí 🫶 Ja tak isto nestrácam nádej. Len to sklamanie po každom, keď vidím len jednu čiarku... v každom prípade posielam aj ja objatie. Ste veľmi milá 🫶 držím palce, veľa šťastia ❤️