Môžu byť tehotenské testy nedôveryhodné?
Ahojte, rano dr. max a test z action cisto negativne a teraz robeny pepino takato ciarka. Vrati sa muz a spravim zvysby test z jeho moču, ze co to ukaze jemu. Moze byt ten pepino az takto zavadzajuci??

Snad milion diskusii o tom, ze nie su az tak spolahlive a niektore ich stale budete kupovat. K comu to je dobre ? To uz je problem priplatit zopar € a kupit spolahlivejsi test, ako potom 4 dalsie navyse ?
@kristie571 to vas nenapadlo ze nebrazdim po modrom koniku a nepozeram recenzie testov?
Pytas sa, ci moze byt pepino test ‘ az tak zavadzajuci’ tak o niecom zjavne vies, ze nie su az tak spolahlive a mnoho zenam ukazuju falosnu pozitivitu.
Ja som mala taký pepino a tehotná som 16 týždeň.
@kristie571
@alenkatt to nevylucuje xy dalsich tem, kde tieto testy zeny neodporucaju. Autorka o tom zjavne ma tiez tusenia.
@kristie571 ano ale to az po tom som zacala citat co mi vysiel tento test takyto.. pri kupe som nevedela...😔
Však je pozitívny. Kúp si ale normálny test
spravim muzovi ked sa vrati
Toto uz podla mna nebude falosny vysledok
Tak si tehotná👏 gratulujem
Počkaj pár dní a uvidíš
Tak o par dni skus znova a uvidis
@nevenka ty kokoss neskutocne tieto testy ja by som ich normalne zažalovala
@autorka no hej, taketo su, ale dalsi z balenia bol taky s jemnym dusikom, akoze negativny by som povedala, ja som to len testovala, ci naozaj, ale skoro ma vykotilo, lebo toto mi prislo ako riadne pozitivne a ja doma 4 deti a mam uz cez 40 rokov 😅. Tak uz radsej testovat nebudem testy 🤣.
dr.Max ma nikdy nesklamal, od 9-10dpo už čiarky a silneli. Keď nič nebolo, tak bol čistobiely.
Z mužov ho vidím ducha 😮
Daj vedieť ako si dopadla 😉

Môže, sprav z mužovho moču. Inak vieš o tom, že pozitívny teho test u muža môže byť z rakoviny semenníkov? Tým sa odoberá pre kontrolu beta hcg.