Môžu Livsane testy ukázať nesprávne výsledky?
Zdravím aké máte skúsenosti s livsane testami? Ukázali vám niekedy “ducha”? Ja som doteraz testovala vždy len s dr. Max ale momentálne ho nemám a zdá sa mi že na teste niečo vidím (alebo mi už z toho drbe). Je to dosť skoro ale potrebujem to vedieť nakoľko užívam antibiotiká nevhodné pre tehotné. Budem vďačná za vaše skúsenosti

@stellarstar v podstate máš pravdu ale boli ženy ktorým test ukázal náznak čiarky a neboli tehotné, preto sa pýtam na skúsenosti. Ako by si potom vyhodnotila ten môj? 😊
@julia2002 ďakujem, myslíš teda že je to len kanálik?
Koľko dni do ms si? Čiarka sa tam črtá nejaká, ale môže to byť aj len kanálik..
@ivkav5 som 26 DC, zvyčajne mám cyklus dlhý 28-30 dní
Tak vyčkaj a tak na 30.deň otestuj 🙂 To už budeš mať istotu. Kúp ale iné testy, šla by som rovno do clearblue včasného alebo mne skoro ukazovali Adiel SeeNow🙂
@ivkav5 áno tie som kúpila tiež lebo výnimočne som nebola v Maxovi ale v benu 😇 tak skúsim tak o 2-3 dni, to budú asi najdlhšie v mojom živote
Veriim ti, prešli sme si tým viaceré určite, držim palce a daj vedieť🙏😍
Ďakujem baby 🫶 dám vedieť 😊
Aj mne spravil pár krát kanálik ale toto bude čiarka 🤗
Ahoj, myslim ze je silnejsia ako na foto predtym. Testujes obden alebo kazdy den? Ja som sa tiez stresovala ked mi nesilneli kazdy den, ale vzdy treba porovnavat test co je robeny obden 🙂
@silvia140413 testujem každý deň neviem si pomôcť 🙈 prvé tehotenstvo tak som trochu v strese, robila som si aj digitálny a tiež vyšiel pozitívny 😊

Testy neklamu, bud je negatívny alebo pozitívny