icon

Môžu tieto príznaky naznačovať tehotenstvo?

pusa333
4. apr 2025

Ahojte,
s manželom sa snažíme o bábätko. Počas plodných dní sme mali nechránený styk viackrát. Myslím si, že prebehla aj ovulácia, dva dni mi ráno smrdela káva, mala som viackrát pocit na vracanie, pocit nechutenstvo a včera mi bolo divne.

Mám 8 dní do Ms a mám pocit vlhkosti a hlien.

Je to bežné ?

Ďakujem 🙂

guudy
4. apr 2025

@pusa333 ano, je relativne bezne, ze si zeny taketo priznaky vsugeruju. Este mozes mat virozu.

belllinka
4. apr 2025

@pusa333 ty si myslíš, že muž sa do teba vystrieka a ty budeš mať hneď o 3 dni tehotenské príznaky??

januska12323
4. apr 2025

Nesleduj sa toľko inak sa scvokneš.

nika_01
4. apr 2025

prosím vás, je toto pozitívny tehotenský test? kúsok je druhu čiarku vidieť jasne a zvyšok už veľmi slabučko a na fotke vôbec..

krasneleto
4. apr 2025

@nika_01 beries HAK a aj tu sa pytas ci je to pozitivny test?

nika_01
4. apr 2025

@krasneleto a ty vieš že ani HAK neni 100% a že sú nejaké faktory ktoré ju ešte viac znižujú?😂keďže poznám veľa ľudí čo brali a ostali s dieťaťom.

nikolani
4. apr 2025

@nika_01 brala by som ho ako neplatný a ráno si spravila nový

slavuska131
4. apr 2025

@pusa333 na tehotenské príznaky je ešte veľmi skoro
Skôr si mislím že to je stoho že sa tvoj muž do teba spravil pretože mala som to isté a tehotná som ešte nebola
A o týždeň na to som mala už kolajnice

robo1990
4. apr 2025

@nika_01 však si písala že máš mať menštruáciu až za 2 týždne... Tak ako čo čakáš? Vieš ako funguje ženské telo a cyklus?? Lebo ak by si aj náhodou bola tehotná z minulého cyklu a už si mala menštruáciu (čo sa s tehotenstvom vylučuje) tak by si mala riadne koľajnice