Môžu tieto príznaky naznačovať začiatok tehotenstva?
Dobrý deň, chcela by som počuť Váš názor na moju situáciu. Mávam pravidelný 28/29 dňový cyklus bez vážnejších pms a bolestí. Tento mesiac je však v niečom iný, ovulaciu si nesledujem, ale podľa menštruačnej aplikácie mi presne týždeň po predpokladanej ovulaci začalo byť divne. Strašná bolesť krížov, bolesť pŕs, pichanie v podbrušku a hlavne mám nepríjemný tlak dolu, akoby pri vaginálnom otvore a viac na pravej strane. V niektorých chvíľach je ta bolest tak silná, že sa mi aj ťažko kráča. Tieto príznaky pociťujem už týždeň a postupne sa k ním pridala bolesť hlavy a občasný pocit na vracanie. Pred dvomi dňami som začala mať biely hustý výtok, ale akoby s troškou krvi, myslite že ide o implantačne špinenie? Bolest pri cikani, svrbenie, zápach ani nič podobne nemám, len ten tlak v pošve je hrozný. Zajtra mám dostať menštruáciu a dnes som si robila test ale vyšiel negatívny. Je možné, že ak mi to implatačne špinenie začalo iba pred dvoma dňami tak je ešte skoro na test? Som už celkom zúfalá prosím budem rada za Váš názor. Ďakujem
Nie možné to nie je a tehotná nie si . Pri pravidelnom cykle by ti už ukázalo možno aspoň ducha . A ak by aj nie , žiadny tlak , bolesť hlavy ani pocit na vracanie by si ešte deň pred menzesom z tehotenstva , teda zo vzrastajúcich hodnôt hormónu hcg nemala . Buď máš PMS alebo pracuje psychika . Každopádne , nie som doktor , ale toto je môj názor .
Takže ty máš najprv príznaky a až potom implantačné špinenie? Nemalo by to byt naopak?
Ak by tieto priznaky boli sposobene tehotenstvom, tak by ti test musel vyjst pozitivne, lebo HCG by bolo vysoke a teda test by ho zachytil, podla mna tehotna urcite nie si
Ďakujem za odpovede, určite mám v pláne ísť k doktorke ak ms nepríde a bolesti neodznejú.
Mala som take priznaky, ked som mala cystu na vajecniku. Chod radsej na kontrolu, nech vylucia pripadnu cystu. Ak by si bola tehotna, test by den pred prichodom MS uz ukazal aspon slabu ciarku.
To skor bude pms.. ak nepride a bude meskat chod k dr, mozes mat aj cystu. Ja som zvykla mat horsie pms ked som mala tazsi mesiac, viac stresu, viac nezdravej stravy, menej spanku, pripadne po chorobe, atd. Ak by si tehotna test by uz pri pravidelnom cykle nieco ukazal..

Si mala istnna gyndu, môžeš mať cystu, myom iné problémy