MS mešká, ružový výtok a vyrážka na jazyku.
Ahojte, ja viem že týchto tém je tu veľa, ale v starších diskusiách mi nikto neodpisuje. Od pondelka som začala mať PMS, ale slabšie ako inokedy. Vo štvrtok som mala dostať MS a zatiaľ stále nič, len včera na záchode som si všimla na papieri trochu ružového výtoku a potom už zasa nič. Stále chodím kontrolovať či už to prišlo, už mi šibe z toho 😄 a navyše prvý krát v živote sa mi tento týždeň vyhodila na jazyku taká malinká vyrážka a strašne to bolí a neviem sa toho zbaviť. Snažíme sa o bábätko, tak neviem či si mám spraviť test, alebo nie, nech nie som zbytočne sklamaná. Môžu to byť prvé príznaky, aj s tým jazykom?
Ďakujem 🙂
a este mozes byt viac sklamana, ak budes v sebe zivt predstavu, ze tehu mozno si a nebudes. ak si uz ms mala mat, tak by mohli byt hormony v pripadnom tehu dost vysoke na to, aby ti to test potvrdil. samozrejme vynimocne ti moze vyjst este negativny, pripadne s duchom. potom ho treba oppakovat.
Preco si nespravis test, ale cudzi ludia maju tipovat, ci si alebo nie tehotna
@kittyna5 nechcem byť zlá ale mne taktiež tento mesiac meškala 5 dní, mala som výtoky pred MS, počas ovulácie i mimo nej, dokonca som mala obrovsky herpes až kdesi na brade... boleli má prsia ale že kvalitne a tehotenstvo to nebolo. Súhlasím s babami vyššie že sa môže jednať o hormonálne zmeny.
A nanajvýš ti takéto vsugerovanie tehotenstva nijak nepomôže (ak už tehotná nie si) - ver mi viem čo hovorím.
A kým si ty neurobíš test, my môžeme len tipovať.
@kittyna5 Ja mávam to isté pred ms
Mame vytiahnut vestecke gule?
Ved si sprav test a budes vediet na com si
@kittyna5 to isté mam tento mesiac aj ja. Neskutočne ma boleli prsia a vajecniky. Teraz to prešlo a boli ma spodok brucha v strede. Od včera večera mam sem tam slabý ružový vytok. Dostať to mam až v stredu ale včera som si spravila test a bola tam len 1ciarka takže to budú zrejme zblbnute hormóny.
Žienky aký má byť výtok pred MS alebo na začiatku tehotenstva? Viem, že nie každá tehotná žena ho mala tak preto sa pýtam či s tým máte skúsenosť? Zaujímalo by ma či je už MS na ceste.Prvý krát s tým mám problém a už som z toho nervòzna.🙂.Nemám žiadne priznáky na MS ako som mávala.
@modrykoniicek ved to je trochu aj individualne. nekto moc ytok nemava. ja ho mam odkedy som dospela, prakticky stale. kedysi pred ms som mavala uplne ako vzdy - bezny. no presne si nepamatam, teraz sa mi stava, ze 2 dni pred mavam ruzovy. niekedy dokonca aj kvaku krvi. potom to prejde a o 2 dni ms. predtym som mavala PMS, boli obdobia, ze to bolo vyraznejsie a inokedy menej vyrazne. casto sa to prejavovalo akne, zravostou 😀, prsia ma boleli, aj brucho. terazs a mi stava, ze uprostred cyklu ( vtedy sa menia hormony ) sa vyhadzem, potom sa to vyhoji a mam fajn plet. do ms ziadne prejavy. niekedakurat 2 dni pred ms nenormlana unava. no uz sa mi stalo, ze som takuto unavu pocitovala az po zacati ms. a teda aj nejake prejavy, ako zravost, akne, bolest brucha mi zacina teraz uz po zacati ms, nie pred. prsia ma uz moc nebolievaju.
proste cyklus nemavame cely zivot rovnaky. nase telo sa meni a aj cyklus sa meni. kludne nas moze ovplyvovat aj rocne obdobie, ochorenia,s tres, zmeny hmotnosti, proste cokolvek. vacsinou sa da povedat, ze kazda z nas si svoje telo pozna, lebo sa kady mesiac sprava rovnako, ale obcas nastanu aj zmeny. kludne len take jednorazove. jednoducho s tychto prejavovu sa moc usudzovat neda. da sa predpokladat, ze sa nieco zmenilo, ale co to je, mozno nikdy nezistime ( teda pokila to nie je tehu 🙂
@majamat Mňa už porazí... lebo je to 23 deň... a ani test nič neukazuje ani lekár nič iné nezistil.Pichol vyvolávačku.. ale už je to 3 týždeň po.. a nič.A samozrejme som presne tá ktorá mala vždy všetko na čas.Žiadny zdr.problém.Presný cyklus.
@modrykoniicek tak to je uz dlho. myslim, ze ked ti da dr. inj, mala by ti prst ms do 2t. ak nepride, tak asi zas k dr. nikedy sa hormony zblaznia. ja som mavala od zaciatku cyklus vcelku rpavidelny, ale tak 3x rocne sa mi stavalo, ze sa natiahol o 2t. niekedy moze byt cyklus iy, ked nedojde k ovulacii. je tam asi o cosi ina skladba hormonov.
@majamat Zájdem si po ďalší Agolutin :D tak to vidím.Alebo počkám kým nepríde sama.Nechcem zas zbytočné hormòny.
@modrykoniicek no vsak uvidis. ked si to tak vezmes, su zeny, co maju ms stale neprevidelne a teda nechodia kazdy mesiac na inj. no neviem povedat co je lepsie a co horsie.

nikto nei je jasnovidec. su 2 moznosti, bud tehotna si,a lebo nie si. bez testu sa to nedozvies. ci budes sklamana po teste, alebo ked ms dostanes. je to jedno.
co sa tyka PMS, byva pred ms,a le podobne prejavi mozu byt aj na zaciatku tehu. ruzovy vytok mavam vzdy 2 dni pred ms. robia to hormony. dolezity je dovod. ja uz mam vyssi vek a zrejme sa mi hormony oroti minulosti uz zmenili. no kludne ot moze byt naznak ms v tehu. niektore tehulky maju este slabulinke krvacanie prve mesiace.
co sa tyka vyrazky, nie ej to priznak nicoho konkretneho. proste v obdobi hormonalnych zmien ( ci v tehu,a lebo PMS ) moze byt zvysena nachylnost na zapalove procesy. a ak si to aj nikdy nemala, kazdy cyklus moze prebiehat inak. vzdy tu moze byt nieco, co budes mat len 1-2x za zivot. a preco, to mozno nikdy nezistis.
takze ako vidis, odovedat sa ti neda, preto nikto neodpisuje, urob test a uvidis.