Musí žena vždy na začiatku tehotenstva krvácať?
Ahojte 🙂 .. mám otazku že začiatkom tehotenstva musí žena aspon trocha krvácať alebo špiniť ? lebo mne meška menštruacia 12 dní a vobec som nemala špinenie iba biely výtok 🙂 ďakujem za odpovede 🙂 😉
Nie nemusi. Husty biely vytok je normal, vytvara sa hlienova zatka.
Ďakujem lebo ako tu to čítam tak skôr každá mala špinenie a ták 🙂
@hviezdicka500 - "kazda" urcite nie, pisu tu skor prestrasene baby, ked sa nieco deje - nepisu tu, ze sa nic nedeje, chapes 😉 Toto je portal na riesenie problemov vo velkej vacsine, preto ti to prijde ako keby to tak muselo byt stale. Ale nesmies to tak brat ;)
@hviezdicka500 niekedy sa to stat moze, ze zena ma akoby spinenie, ale kazde krvacanie pocas tehu moze znamenat nejake komplikacie.. Treba hned k lekarovi ci na pohotovost.. Zial ja som zacala tak krvacat a o babenko sme prisli... Drzim peste ak si tehotna , nech je babetko zdrave a tehu bez takychto komplikacii 🙂
@mamulienka30 no to áno ale nedalo mi to aby som sa neopýtala 😝 🙂
@vevinaaa ou tak to mi je ľúto že ste on ho prišli ☹ no budem si robiť test tak uvidíme 🙂 dúfam že nám to vyšlo 🙂
@hviezdicka500 ak je vsetko v poriadku nemala by si 🙂
spinenie, krvacanie je naznakom problemu.
@katarinamarkova ja sa mam dobre vôbec som nekrvácala chválabohu a občas je mi zle a tak strášne chute mam 🙂 chce sa mi spať a veľa na wc na malu chodím a mám vytok taký biely ale nie je ani riedky ani hustý taký stredný 🙂
@hviezdicka500 jej ahojky, tak vidim ze pozitivny... 😀 😀 😀 , blahozelam...a len doplnim...krvacanie ci spinenie nevesti nic dobre...hlavne vela necitaj lebo ta porazi... 😝
@ushuaia tak to dúfam že bude pozitivny 🙂 .. ale tak aspon niekedy sa niečo dočítam :D :P .. vzdelávam sa lebo deti som ešte nemala tak sa bojím aby som nič nedokašľala 🙂
@hviezdicka500 blahozelam a vela oddychuj
@aadulik2110 Ďakujem pekne 🙂 tak to budem 🙂 no nemam to ešte isté lebo som si nerobila test ale už teraz si dávam pozor 🙂
@hviezdicka500 hmmm no ja mam tiez moje prve...a poviem ti pracovala som na detskom oddelelni 6 rokov, deti od narodenia cca po 6 rokov, vynimocne starsie ) ale ked mas to svoje...to sa neda s nicim porovnat... 🙂 ver mi, a tiez som citala denne kadeco...ale to robi kazda nastavajuca maminka...a neboj sa nic nedokasles...je to materinsky instinkt a pud...ten je v nas... 🙂
@ushuaia ja deti proste milujem 🙂 v živote by som dietatu neubližila ved to je také krasne stvorenie 🙂 ked budem mať svoje budem najštastnejšia a viac mi nebude treba nič 🙂
@hviezdicka500 ja som pri prvom stale cakala.... A stale som sa presviedcala, ze meska a bola som tehu. Potom som zacala spinit, pohotovost a zostala som PN az do konca..... Druhe tehu, priznaky boli, ale test negativny(bolo este skoro), tak som to neriesila a dokonca na stavbe som aj "lopatovala" piesok do miesacky a vsetko bolo ok.... Az v polovici tehu nastali komplikacie a hrozil mi predcasny porod.... Treba sa setrit....
@aadulik2110 och nezavidim :/ .. budem,budem sa šetriť a dávať pozor 🙂
@hviezdicka500 ja tiez tu nasu loptosku milujem, ale poviem ti teraz ma jeden rok...a veru vie nas dostat do vesmiru...najma ked si robi po svojom to co nemoze... 😎
@ushuaia tak ako sestrine deti tiež si po svojom robia 🙂 😅 .. a sú dokonca ešte mudrejši a všetko vedia ked im niečo povieš tak oni maju pravdu a ešte ti k tomu mudro odpovedia a to maju dievčatko 4 roky a chlapec 7 😀
@hviezdicka500 ale vsetko dobre dopadlo.... Dokonca i to druhe tehu som dotiahla dokonca, a aj som prenasala.... Mam dvoch krasnych chlapcov
Ja som ani nekrvacala i nespinila len som mala v tie dni ked som mala dostat mrchu,bolesti v podbrusku,citlive prsia a bieli vytok tot vsio🙂 inak nic strasne 🙂 a aj mne tak meskalo a kukuk uz bude mat 5 r. 🙂
@hviezdicka500
@aadulik2110 super 🙂 tak len nech su zdravý 🙂 a aj ty 🙂 😉 držte sa 🙂
@katkabg no tak to mam aj ja nejako tak že mi prsia ma asi odpaliť a už ani dotknuť sa nemožem ich :P
@hviezdicka500 no tak to sa tesim...co nas caka a neminie... 😀 😀 😀
@ushuaia tak tak 🙂 :D
@hviezdicka500 no to som mala aj ja ja som tyzden nevedela spat,uz som myslela ci nemam niaky nadorr ci co to,a reku ze urobim si test a som odpadla na zachode kedze sme neolanovali,ale potesilo velmi 😉
@katkabg ja si tiež spravím a keby nahodou nevyšiel tak sa objednám k Dr. pre istotu 🙂
@hviezdicka500 urob ale podla mna ak ste sanechranili masjasne priznaky ako ja 🙂
@katkabg nie nechránili sme sa 🙂
@hviezdicka500 tak drzim moc palcek 🙂 animy sme nevedeli ako ktomu doslo 😀

@hviezdicka500 - ale kde nemas vobec krvacat, tak je to dobre, co tu baby pisu spinenie, krv - to su KOMPLIKACIE.