icon

Myslíte, že som tehotná?

silviw
4. apr 2013

Menštruáciu zvyknem mať 28 až 29 deň...takže mi zhruba meškajú 4deň... už dva dni pociťujem bolesť pod bruškom ale ešte stále nič. Raz ma to prejde a raz chytí...ja už neviem čo si mám myslieť...Kamoška mi povedala že menštruačné bolesti zvykla mať aj ako tehotná vždy ako keby mala dosať. Aké máte skúsenosti?

livocka21
4. apr 2013

aj ja som mala bolesti ako pred MS ...urob si test...drzim palce 🙂

silviw
autor
4. apr 2013

@livocka21 a potom ťa to prešlo? či ako?

livocka21
4. apr 2013

@silviw ano, ale az v tretom mesiaci...

silviw
autor
4. apr 2013

@livocka21 ze vzdy si mala bolesti ako keby si mala dostať a potom už nič? na ale hlavne že Vám to vyšlo 🙂 dúfam že aj mne :(

silviw
autor
4. apr 2013

@katy2 dakujem 🙂

livocka21
4. apr 2013

@silviw no ano...raz viac inokedy menej alebo vobec...uplne sa stratili az v tretom mesiaci 🙂 drzim palceky 🙂

salo
4. apr 2013

Co tak spravit si test???😉

linda20111
4. apr 2013

@silviw je to mozne, treba si urobit test, no nemusi sa to ukazat tak skoro. ja som urobila ked mi menstruacia meskala dva dni a vysli mi negativne tri testy, no o tyzden som uz mala tri pozitivne. tiez som mala akoby menstruacne bolesti take slabsie, takze moze to byt toto 🙂 drzim palce

veronika0611
4. apr 2013

ahojte, potrebovala by som info...v polovici februara sme boli s manzelom na dovolenke, vychadzalo mi, že mz dostanem tam, tak som zacala brat tabletky na oddialenie. ked sme sa ubytovali, tabletky som vysadila a asi za 2-3 dni som mz dostala ale trvala len 3 dni / inokedy klasika 5/ - a uz sme si prestali davat pozor...no a odvtedy som mz nedostala...cize cely marec az do teraz...test som si robila minuly tyzden a vysiel negat. a dnes tiez negat ale pozerala som nan asi 2 minuty a isiel do kosa, ale nedalo mi to, neviem po akej dobe, mozno 2 hodiny som ho vytiahla a je tam slabucka druha ciarka....neviem ci to mozem brat vazne...mate s tym skusenost? dakujem

veronicka1901
4. apr 2013

@veronika0611 Pockaj tyzden a urob dalsi test. Ak vidis ducha, teda slabunku ciarku, je mozne, ze si tehotna 🙂. Ak vyjde aj ten dalsi negativne, skus zajst k dr, aby to nebolo nieco ine.

adamkohlusko
4. apr 2013

@veronika0611 ahoj,ja som to tak mala ,ale este pri prvom 😉

adamkohlusko
4. apr 2013

@veronika0611 mozes skocit k dokimu,ak si,uz bude aspon bublinka a vezme ti krv,tak sa dozvies presne vysledok 😉

reni1512
4. apr 2013

mamatest...ak teraz neukaze, skusit o par dni, ale myslim ze mamatest ukaze 🙂

silviw
autor
4. apr 2013

@linda20111
@salo no robila som si test niekedy pred 2tyzdnami...pretoze som mala pocit ze nám to vyšlo, kedže 18steho som mala podľa všetkého najplodnejší deň...lenže test bol negativny ☹ strašne ma to sklamalo a bojím sa daľšieho ☹ držte palce aby ma to prešlo🙂

silviw
autor
4. apr 2013

@reni1512 mamtest je taký citlivý? hnevám sa naňho pretože mi minule nevyšiel 😉

reni1512
4. apr 2013

@silviw no mne ukazal 4 dni pred ocakavanou menstruaciou 🙂 tak podla mna je dost citlivy, ale nie kazdy ma bhcg hned rovnako vysoke, ak ti neukaze ani o par dni, tak len krv..ta ti to zaruci 🙂

silviw
autor
4. apr 2013

@veronika0611 kamoška tiež si robila test a mala iba jednu čiarku no o chvílku už jej nabehli dve... a tiež jedna známa z´ževraj chcela test na druhý deň vyhodiť a vtedy zistila že sú tam dve čiarky....

silviw
autor
4. apr 2013

@reni1512 no skúsim ešte počkať a zajtra si ho spravím...takže drže palce 🙂

sisi31
4. apr 2013

@veronika0611 ja som svoje tehotenstvo začala tiež takým slabulililinkým duchom po limite/asi 15 min/.A za dva dni bol silnejší,a za ďalšie dva dni krásna hrubá koľajnica

veronika0611
4. apr 2013

fu, no som strašne zvedavá, najradšej by som si išla už teraz kúpiť ďalší 😉 ...ale zároveň sa bojím, čo keď sa to nepotvrdí...som nedočkavá...ale myslím si, že ak nie je hcg vôbec prítomný, tak tá druhá čiarka by tam nemala vôbec čo robiť nie?

veronika0611
5. apr 2013

Ahojte baby, no dnes som v práci a dosť ma bolia kríže aj trochu brucho, máte s tým skúsenosť?...vydím to skôr na MZ 😢

kristinka28
5. apr 2013

mam jednu otazku co si myslite ukaze test ked je zena tehotna 4 mesiaci alebo je uz hcg tak vysoky ze neukaze