icon

Myslíte, že som v tom?

lenocka9956
23. jún 2022

Dobrý deň, Myslíte že som v Tom?
Dva mesiace dozadu tiež vyšiel jeden pozitívny silnejšie inej značky ale žiaľ 2dni mi meškali a potom som zrejme dostala. V septembri som mala mimomaternicove tehu a odobrali mi ľavý vajcovod. Tak že mám trocha obavy..ale chceme druhé, mám syna.

Myslíte, že som v tom?
matullienka
23. jún 2022

Ano vyzerá to, že áno tak opatrne blahoželám

lenocka9956
autor
23. jún 2022

@matullienka ďakujem, tak verím že sa podarilo a že to bude tam kde má byť ❣️

babulka97
23. jún 2022

@lenocka9956 áno 🙂

dada153
23. jún 2022

@lenocka9956 ja si myslim ze ano a uprimne Vam drzim palce 🙂😊

nevenka
23. jún 2022

@lenocka9956 moze byt, ze je pozitivny, ale prosim Ta, kup si este test inej znacky, lebo mne tieto spravili este silnejsie ciarky, oba z balenia, ine som mala negativne a nebola som teda tehotna. Kazdopadne, drzim palce 🙏

martinka13
23. jún 2022

Test je pozitívny

lenocka9956
autor
23. jún 2022

@nevenka Mala som aj Pepino, obe boli slabučke čiarky a na tomto už o dva dni neskôr viditeľnejšie. Čiže uvidím. Ako sa to bude vyvíjať 🙂
Pred dvoma mesiacmi som mala silnejšiu čiarku na inom teste dva dni mi meškali. A nakoniec prišli bolesti brucha, kríže má strašne boleli a už boli testy negatívne a dostavila sa menštruácia.
Robím si ich skoro pretože mimomaternicové tehu. Mi bolo odhalené po 5dnoch meškajúcej Ms.
Sú tam tie obavy. Ale čo má byť bude❣️

christinka1
23. jún 2022

@lenocka9956 no neviem pretože pepino a tieto dosť duchuju.... Ja byť na vašom mieste ešte sa neteším radšej popredu a spravím inú značku testu

lenocka9956
autor
23. jún 2022

@christinka1 Tak tešiť sa je skoro to je pravda. Som v tom opatrná po mimomaternicovom tehu.

ingrida1127
5. júl 2022

@lenocka9956 ja som mala tiež mimo maternicove tiez mi vzali ľavý vajcovod.
Po 3 mesiacoch som otehotnela a mám doma skoro 5 mesačnú slečnu 😊❤️