icon

Na sone bolo vidno žlté teliesko

danginko
18. sep 2020

Ahojte,
Nezvyknem pisat na mk,ale teraz urobim vynimku.Otazka.
Snazime sa o babatko.Cyklus mam zvycajne takych 34dni max,ale tento je zvlastny.MS som mala dostat uz na zaciatku tohto mesiaca 3-7.9,ale neprisla dodnes.Uz je to dva tyzdne.Min.tyzden piatok som bola na uzt u gyn,ze ms meska.Na utz bolo vidno zlte teliesko a tu stielku/vystelku maternice.Vravela,ze z toho moze byt tehotenstvo,ze si mam urobit test o tyzden.Dnes je dalsi piatok a test negativny.
Mne to vychadza tak,ze ovulaciu som mala az v case,kedy uz mala byt ms niekedy cca 4-6.9 podla vytoku.Takze neviem,co robit.Toto bol celkovo cyklus co som nezazila este..dr sa uz nedovolam dnes,ze vlastne test negat.a ms nic.Alebo mam testovat este neskor,kedze to mam uplne cele posunute?

renatka1985
18. sep 2020

@danginko ak si ovulovala okolo 4-6/09, tak test uz by ti mal ukazat aspon slabu ciarku. Skus test zopakovat v nedelu. Mas foto toho dnesneho?

danginko
autor
18. sep 2020

@renatka1985 nebolo tam ani nic slabulinke..ja sa orientujem teda podla toho zlteho telieska,to mi dr vravela,ze som uz po ovulacii (u nej som bola presne min.tyzden 9.9)Ja ani necitim,ze by mala ms prist..nerozumiem tomu uz

renatka1985
18. sep 2020

@danginko no tu ostava len cakat a skusit testnut neskor. ja som na 12dpo tiez mala biely test a na 13dpo sa objavila ciarka

maminka123abcd
Autor odpoveď zmazal
maminka123abcd
Autor odpoveď zmazal
zara1984
24. mar 2021

@danginko Aj si bola vtedy tehotná?

danginko
autor
24. mar 2021

@zara1984 nie,nebola.Proste len blby cyklus.Otehotnela som na prelome oktobra/nov. a chvalabohu to tehotenstvo trva dodnes🙏 uz nech mam syna v naruci🙏🙂

rootham
28. mar 2021

@maminka123abcd preboha! To čo je za komentár? Ty si vôbec žena??? Ani sem radšej nepíš!