icon

Názor na Pepino kazetový test

mausy30
Včera o 20:10

aký máte na tento test názor?pepino kazetový ale čiarka po termíne .Dakujem za názor ❤️

Názor na Pepino kazetový test
andrejka88888
Včera o 20:18

je to tam ! 🙂 aj mne uz takto ukazalo druhu ciarku na pepinu a bola trosku slabsia, samozrejme pozitivne... obcas mam tie testy po zaruke, asi preto...pri 6 detoch sa ale niet co cudovat. stale odkladam na dalsie 😀

anonym_115081
Včera o 20:22

Podla mna je urcite pozitivny...aj ked po termine. Aj ja som tak mala ked som bola tehotna

mausy30
autor
Včera o 20:58
@andrejka88888

je to tam ! 🙂 aj mne uz takto ukazalo druhu ciarku na pepinu a bola trosku slabsia, samozrejme pozitivne... obcas mam tie testy po zaruke, asi preto...pri 6 detoch sa ale niet co cudovat. stale odkladam na dalsie 😀

@andrejka88888 len ide o to že ja som mala teraz menzes,skôr taký slabší ako zvyčajne 27.1 a dnes je 10.2 a nesedí mi to .Testovala som lebo mám veľmi citlivé prsia.A ten test ma prekvapil ,nečakala som keďže po testovaní tam nebolo nic,a potom takto .

mausy30
autor
Včera o 20:59
@anonym_115081

Podla mna je urcite pozitivny...aj ked po termine. Aj ja som tak mala ked som bola tehotna

@anonym_115081 aj ty si mala pozitívny po termíne ?lenze ja som tak cca v strede asi 13dc🤷‍♀️

anonym_115081
Včera o 21:07
@mausy30

@anonym_115081 aj ty si mala pozitívny po termíne ?lenze ja som tak cca v strede asi 13dc🤷‍♀️

@mausy30 To je ovulacny ci tehotensky?

andrejka88888
Včera o 21:10
@mausy30

@andrejka88888 len ide o to že ja som mala teraz menzes,skôr taký slabší ako zvyčajne 27.1 a dnes je 10.2 a nesedí mi to .Testovala som lebo mám veľmi citlivé prsia.A ten test ma prekvapil ,nečakala som keďže po testovaní tam nebolo nic,a potom takto .

@mausy30 aha rozumiem teraz, mas este nejaky test po ruke? skus zajtra /pozajtra rano este jeden...Co vsak moze byt, ze si tehotna a mas normalne menstruaciu par mesiacov. Spoluziacka mala normalne krvacanie prve 4 mesiace pri vsetkych troch synoch...kup na istotu klasicke pasikove testy, bez obalu, tam vidis hned druhu ciarku velmi zretelne..

mausy30
autor
Včera o 21:21
@anonym_115081

@mausy30 To je ovulacny ci tehotensky?

@anonym_115081 tehotensky

mausy30
autor
Včera o 21:24
@andrejka88888

@mausy30 aha rozumiem teraz, mas este nejaky test po ruke? skus zajtra /pozajtra rano este jeden...Co vsak moze byt, ze si tehotna a mas normalne menstruaciu par mesiacov. Spoluziacka mala normalne krvacanie prve 4 mesiace pri vsetkych troch synoch...kup na istotu klasicke pasikove testy, bez obalu, tam vidis hned druhu ciarku velmi zretelne..

@andrejka88888 no ja už mám 3 deturence,a nikdy som nemala menzes počas tehu .Tak to by ma zaskočilo .Mozno ide skratka len o falošne pozitívny ?Och …tehu som totiž už neplánovala ,taaak som prekvapená .Skusim teda ešte neskôr ,len tie prsia ma znervózňuju ,to bolo aj dôvodom testovania

sixiti
Dnes o 06:05

isto odporúčam ešte neskôr zopakovať test

anonym_b21c39
Dnes o 09:39

@mausy30 neplatný test