Názor na výsledok môjho testu

snehobiely = negatívny, nie si tehotná
neviem či som oblbnutá s tých mojich ale pri riadnom zaostrení niečo je ale príde mi to sivé ako skôr kanálik...každopádne sa otestuj o take 2-3 dni znovu
Tiez tam vidim kanalik. Nepises kolky dpo si alebo ci ti meska. Mozno robis skoro a ciarka sa o par dni sfarbi. Ak ale si uz v termine ms nemyslim ze je to tehu...
Akurát som sa zobudila moje oči ešte nevnímajú ale ja tam niečo slabé vidím 😅 urob test o 2 dni
@arabbella test máš slabý lebo máš ešte málo hcg. Hcg rastie každým druhým dňom preto aj testy silnejú
@stellarstar hcg rastie kazdy den...kazde dva dni sa zdvojnasobuje. No kazdy den vidiet roziel.na testoch aj ked malinky ale vidiet
@zuzsat veď to som mala na mysli
Na fotke nevidieť ale reálne je duch alebo ako to nazvať. Ja by som to ani neriešila ale už tri dni mam také návaly horúčav ze to nie je normálne. A pritom pred MS som mala vždy zimnice....🙄
@arabbella to je okey ze testujes.. vidime tam kazda nieco len si nie sme iste ci je to len kanalik alebo ozaj ciarka. Najlepsie je porovnavat testy ci silneje ciarka... Len tieto su drahsie no... Ja som spokojna najviac s dr.max testami 2v1. A potom livsane. Ale maxo je u mna na prvom mieste a vzdy mi medzi prvymi ukazal uz na 10dpo a cca 6-7 dni pred ms

tak ja neviem ako ty, ale ja tam vidim jednu ciarku :D