icon

Názor na výsledok môjho testu

arabbella
7. sep 2022
Názor na výsledok môjho testu
bert22
7. sep 2022

tak ja neviem ako ty, ale ja tam vidim jednu ciarku :D

andrea_82
7. sep 2022

snehobiely = negatívny, nie si tehotná

esmeronka
7. sep 2022

neviem či som oblbnutá s tých mojich ale pri riadnom zaostrení niečo je ale príde mi to sivé ako skôr kanálik...každopádne sa otestuj o take 2-3 dni znovu

zuzsat
7. sep 2022

Tiez tam vidim kanalik. Nepises kolky dpo si alebo ci ti meska. Mozno robis skoro a ciarka sa o par dni sfarbi. Ak ale si uz v termine ms nemyslim ze je to tehu...

stellarstar
7. sep 2022

Akurát som sa zobudila moje oči ešte nevnímajú ale ja tam niečo slabé vidím 😅 urob test o 2 dni

arabbella
autor
7. sep 2022

@zuzsat 1 deň mi mešká ale cykly mam 35 dňové

zuzsat
7. sep 2022

@arabbella to je jedno ake cykly mas... Ja mavam 31-33 dnove a predsa na 24dc som mala ducha🤷. Lepsi clearblue by bol digi. Ze nemusis ciarky riesit ale napise ti 1-2 alebo -

stellarstar
7. sep 2022

@arabbella test máš slabý lebo máš ešte málo hcg. Hcg rastie každým druhým dňom preto aj testy silnejú

zuzsat
7. sep 2022

@stellarstar hcg rastie kazdy den...kazde dva dni sa zdvojnasobuje. No kazdy den vidiet roziel.na testoch aj ked malinky ale vidiet

stellarstar
7. sep 2022

@zuzsat veď to som mala na mysli

arabbella
autor
7. sep 2022

Na fotke nevidieť ale reálne je duch alebo ako to nazvať. Ja by som to ani neriešila ale už tri dni mam také návaly horúčav ze to nie je normálne. A pritom pred MS som mala vždy zimnice....🙄

zuzsat
7. sep 2022

@arabbella to je okey ze testujes.. vidime tam kazda nieco len si nie sme iste ci je to len kanalik alebo ozaj ciarka. Najlepsie je porovnavat testy ci silneje ciarka... Len tieto su drahsie no... Ja som spokojna najviac s dr.max testami 2v1. A potom livsane. Ale maxo je u mna na prvom mieste a vzdy mi medzi prvymi ukazal uz na 10dpo a cca 6-7 dni pred ms

nely1704
7. sep 2022

@arabbella niečo tam vidno robila si test ráno?

arabbella
autor
7. sep 2022

@nely1704 áno. Najbližšie to nechám asi až na nedeľu a uvidím