icon

Nečakané tehotenstvo

16. apr 2023

Ahojte, idem sa vyrozprávať. Po Vianociach sme prišli o bábätko v 11tt, bola som z toho dosť mimo celkom dlho. Keď už prešiel čas, kedy sme sa mohli znova začať snažiť, vôbec som si nebola istá, či už to chcem a po nezhodách s manželom som nevedela, či vôbec ešte druhé dieťa chcem 😔 Sex mávame skôr sporadicky, náš problém je, že sa nevieme zladiť, každý chce inokedy 😂 no ale teda raz to na nás prišlo cez obedný spánok dieťaťa tak, že sme si nedávali pozor, ale hovorila som si, že od ovulácie mám ešte ďaleko. O tri dni večer mi vyšiel pozitívny ovulačný test, tak som si povedala, že by sme to predsa len mohli skúsiť. Nachystala som sa teda, že idem na to a môj chlap si spokojne spinkal na gauči 😂 snažila som sa ho budiť ani neviem ako dlho, ale neúspešne. Tak som naštvaná odišla vyrevať sa do kúpeľne a povedala som si, že žiadne dieťa nechcem, že si užijem leto a tak 😀 no a dnes mi tak napadlo, že je to už 14 dní po ovulácii a ms nikde, že skúsim test, len tak, nech viem, na čom som. No a on takto 🙈tak som bežala pre ďalšie, že či to je vôbec možné 😀 stále som z toho mimo, vôbec som to nečakala. Samozrejme, ešte si nerobím veľké nádeje po tom MA a som trochu zmätená, neviem si sa vôbec mám tešiť, ale potrebovala som sa s tým podeliť😀

Nečakané tehotenstvo
petamich
16. apr 2023

🤞🏻🤞🏻🤞🏻

21anjelik19
16. apr 2023

Držím prsty nech to dotiahnete do úspešneho konca 🥰

lienka.7
16. apr 2023

Gratulujem a tiež ✊🍀👌

lalala94
16. apr 2023

Gratulujem. 🙂

floki1994
16. apr 2023

Ahoj, chápem tvoje pocity neistoty, váhania a strachu...my sme si MA prešli v 19tt.tiež so mnou hádzali rôzne pocity či ešte do toho vobec ísť alebo radšej to nechať tak...ani sme sa nesnažili nejako a tiež sa nám zadarilo 😅 teraz ťaháme 26tt 🙂 číže gratulujem a aj ked to tehu bude plne strachu tak treba veriť ze už to bude dobre...nic ine nam ostava 🙂 drzte sa

mika1209
16. apr 2023

Moc držím palce! 🙏😊

54tinka54
16. apr 2023

Gratulujem a držím palce 🙂 inak keď ste mali nechránený sex a o tri dni na to bol pozitívny ovulačný test, tak to v pohode vychádza 🙂 spermie si dokážu počkať na vajíčko aj týždeň.

autor
16. apr 2023

@floki1994 ďakujem, držte sa aj vy, nech to bez problémov dobojujete do konca 😊

autor
16. apr 2023

@54tinka54 ďakujem 🙂 áno viem, len keď sme sa predtým snažili každé dva dni a podobne, všetko plánovali,..a teraz nič, len takto jedenkrát, tak mi to prišlo, že pravdepodobnosť nie je moc veľká a predsa 🙈

autor
16. apr 2023

Ďakujem všetkým, určite sa ešte ozvem, ako to celé dopadne 🙂

wiwi28
17. apr 2023

Júj gratulujem. Nech si zdravá a nech to ide všetko ako po masle.

natali1991
17. apr 2023

Ja to daaavno hovorim tehu netreba planovat a uzivat si sex a ono to hned vyjde .. gratulujem 🙂