Nechránený sex a možné tehotenstvo
Čaute baby malí sme s priateľom nechránený sex ale ne urobil sa domna no a on tvrdý že trošku mu ušlo
Ďakujem za každú odpoveď.😊
keď to nevie, nech nesexuje bez ochrany
Tak na oplodnenie vajíčka stačí jediná spermia... Takže môžeš a nemusíš byť tehotna
Tak si potom kúp test a nabudúce ochranu.
@rro a mi chceš povedať že 24 rocna baba ma potrebu sa pýtať základy biológie ?
@ella_price mi mame v pláne mať babo.
@rro tabletka po,ine riesenie neexistuje....
A nabuduce sexovat s ochranou,ked to bez nej nevie.
@rro tak keď chcete bábo, načo to riešiš...bude ako bude
@simona1998 noa ja som úplní začiatočnik v tom
@rro Tak potom čo tu riešiš? Sa mal do teba normálne urobiť a bolo by. Akože táto "otázka" teda neznie, že by ste dieťa chceli.
@simona1998 Tu na koňovi ma už nič neprekvapí. Tu aj keby sa opýtajú, odkial sa deti rodia, tak by som zostala celkom chladná 😂
Baby ani sa nesnažte... Táto tu nonstop zakladá témy - raz chcela dieťa tak riešila ci jej test 10 dní do MS ukáže ci je tehotná, vzápätí na to riešila, že akú HAK si ma vybrať ale aj v tej téme tvrdila, že chce otehotnieť...
Niekto si tu proste robí dobrý deň
@rro ak máš nechránený styk je vždy šanca že otehotnieš 👏keď chcete babo tak treba mat sex počas ovulácie
@janai1 Jemine, to je tá? Už viem. Tak to potom všetko beriem späť 😂
@janai1 ja si nemyslím , že to je sranda . Podľa mna je naozaj taká menej inteligentná alebo ako to nazvať 🤣
Nuž a ak plánujete babo tak mu nemá ujsť len troska, alebo on nevie ze planujete babo
@ella_price sorry budem tvrda mi chceme a aj robil sme že ano urobi sa domna ale akože rýchlo sme to robili a vitiahol to a prave vdety vyvrcholil.tak to bolo.
@rro kašli nato 😀 aj tak by si nevedela svoje dieťa naučiť základy gramatiky .
Zasexujte si este raz a nech mu tentokrat "ujde" viac.
@rro každý týždeň tu riešiš či si tehotná, nie si tehotná, čo robiť, čo nerobiť. Za tú dobu si si mohla už aspoň niečo naštudovať a nie tu každý týždeň zakladať tému s takýmto nezmyslom. Keby si trošku pohla rozumom tak by si našla odpoveď na svoju otázku a my by sme tu nemuseli lúštiť tvoje príspevky ktoré sa z gramatického hľadiska ani nedajú čítať 🤦♀️ si si naozaj istá že chceš dieťa?
Choď kúpiť test a po ceste kúp aj knihu Základy gramatiky
Ou nou🤦♀️😂 veď raďte, ona plánuje dieťa. Tak teda radím, no keď sa nedarí, treba pozrieť či používate tú správnu dieru 😃
baby ja z vás nemôžem, skoro som kávu vyliala, ako sa tu rehocem 😂
rro sa porúčala🙈
@janinka007 neboj, ona sa zase s nejakou debilinou čoskoro vráti

@rro a co my s tym? aka je otazka?