icon

Negatívne testy a stále meškajúca menštruácia

matididi
23. feb 2018

Ahojte dievčatá. Ja som celá zmätená zo svojho stavu. Mám syndróm PCO, inzulínovú rezistenciu a už tak er 2 roky pravidelného snaženia nemôžem otehotnieť. Paradoxom je, že napriek PCO mám cyklus pravidelný ako hodinky - 28 dní s občasným nanajvýš 2-3 dňovým omeškaním. Teraz som mala poslednú menštruáciu 18.1.2018 a k dnešnému dňu mi mešká 9 deň a stále nič. Myslím, že už ani neprídu. Pritom bolesti v podbrušku mám, pichá má, vetry upchaté, prsia citlivé, bolia ma, sú naliate, plné malých žiliek. Pri cikaní ma nebolí, takže zápal vylučujem. Jeden deň mi všetko smrdelo, bolo na zvracanie, potom som zasa bola v poriadku. Na každom kúsku vidím bábätká, vecičky, otázky od ľudí, čo ani netušia, že momentálne niečo v hlave riešim, všetko možné ako naschvál. Nechcem si nič nahovára, pripadá mi to, že uz mi je všetko možné. Robila som si 3 testy, posledný dnes ráno a vyšiel negatívne. Viem, že každá sme iná a jedinú odpoveď mi dá gynekológ, ale som z toho všetkého rozhádzaná. Neviem, čo sa to deje.

sticker
polovnicka92
14. mar 2018

@matididi ahoj ako si dopadla 🙂