icon

Negativní test den před menstruací. Jsem těhotná?

rea25
26. nov 2013

Ahoj holky, již pár dní uvažuji že jsem napíšu. Snažíme se s manželem o mimi, mám 25-ti denní cyklus, zítra bych měla dostat MS, dnes TT negativní, BT jsi nemerim ale posledních cca 5 dní mám nad 37, pořád se drží. Taky bolesti v podbřišku a šílené bolesti prsou a po ránu bodava bolest v podbřišku než dojdu na záchod, jako kdyby mi neco tlacilo na měchýř. Kalhoty už pár dní nemůžu zapnout, tak mám nafoukle břicho. Myslíte, že by to mohlo být těhotenství? Je možné že hcg ješte není dostatečně vysoké, nebo že se ještě nezačalo vylučovat? Předem díky za názory.

ematko29
26. nov 2013

@rea25 všetko je možné,aj to,že si tehu aj to,že zajtra dostaneš menzes.nič iné ti neostáva len počkať do zajtra či dojde menzes a ani to ešte nemusí nič znamenať.ak nezvykneš mať citlivé prsia môže to byť príznak tehu ,ale tak čakať musíš tak či tak .Aj keby ti vyšiel pozitívny budeš čakať na ultrazvuk potom na srdiečko apotom na poradne a na pôrod ach ešte sa načakáš 😀

rea25
autor
26. nov 2013

@ematko29 díky za reakci 🙂 já věděla, že se nic jiného nedozvím, a že žádná z vás tady /bohužel 😀/ nemá křišťálovou kouly, ale stejně jako většina holek tady na MK hledám spíš odpověde na podporu od ostatních maminek. Moc bych jsi přála mimi, ale taky vím že to nemusí vyjít. Ale stejně děkuji 😉