Negatívny test Clear blue digital
Ahojte chcela som sa opýtať ci niektorá z vás mala skúsenosť s negatívnom výsledkom a aj tak bola nakoniec tehotná. Dnes som si robila test a bol teda negatívny ale par dni dozadu mi gynekológycka naznačila že možno budem tehotná lebo vidí vajíčko vo vajcovode ktoré ešte ne zišlo dole do maternice bud ešte len pôjde dole a možno som tehotná takto to povedala odvety mam veľkú hlavu. Mala mi pozrieť len cystu ktorá sa vdkabahou zmenila a pozrela na vaječník kde zostalo zatiaľ vajíčko. Boli ma pod bruchom a dnes sa mi chcelo grcat že som mala namále v práci a som veľmi nervózna na priateľa. Poraďte mam ešte sancu
@cookie29 Zatiaľ mi nemeska ešte ju len čakám. O týždeň by mala prísť viem ze musím čakať až kým mi budu meškať ale o babetku snívam tri roky a keď mi naznačí doktorka že možno budem tehu... Tak možno sa idem z toho zblázniť ja len ci nemal niekto negatívny test a bol nakoniec tehu ci mam ešte nádej
Prepáč skoro som sa zasmiala. Ja viem ako sa z toho dá zblázniť. Ale možno mala doktorka držať hubu. A týždeň pred menzesom, no to sa možno vajíčko ešte len teraz oplodnilo a uhniezďuje, to ešte potrvá kým sa vylúči HCG hormón a bude sa dať zachytiť testom. Normálne sa hovorí že v deň meškajúceho menzesu najskôr a niektoré zienky nemajú ani vtedy až neskôr. A psychika si vie pekne s nami zahrať. Želám Ti aby to vyšlo ale toto je ešte strašne zavčasu.
@cookie29 ďakujem potrebujem takéto kopnutie do zadku lebo som jak tela otelene🙊🙉 všetky vieme ze je to skoro... Ale dneska ma. Prekvapilo keď som sa skoro dogrcala to sa mi nikdy nestalo a ja co zerem aj za tri kravy som ledva dala do huby niečo a potom zrazu otvorila po robote chladničku a už to išlo chladnička veterniky.... A tak.. Každopádne ďakujem pekne musím povedať môjmu nech mi zobere peňaženku aj samé vieme ze je to skoro a potom vznikajú takéto fóra a diskusie sľubujem ze do meškania ms si nespravím 💪
@lydia1995 ako mohla dr. vidiet vajicko vo vajcovode?Poprve, pri sone by ho nezachytila, maximalne tak prasknuty folikul.Do vnutra vajcovodu nevidi na sone tiez, preto sa zenam pri podozreni na nepriechodnost bud robit rovno operacny, laparo zakrok alebo sa strieka farba ktora naznacuje vnutro vajcovodu.To co pisete bohuzial pride nemozne.Urcite Vam gyn. povedala ze vidi vajicko?
vajicko vo vajcovode pochybujem ze videla, dr. vidi folikuly vo vajecnikoch, respl moze vidiet rastuci folikul tzv. Graafov folikul, a ten ked praskne a uvolni sa vajicko z vajecnika sposobi to, ze v okoli vajecnika sa objavi male mnozstvo tekutiny, takze predpokladam, ze dr. na sone uz nevidela ziaden dominantny folikul vo vajecniku a usudila mozno na zaklade toho, ze k ovulacii doslo.... ale ci bolo vajicko oplodnene to urcite vediet nemoze .....drzim prsty, aby sa zadarilo
Ja som v tom ľavá... Ja som bola v siedmom nebi keď povedala ze možno budeš tehotná. Januz si pletiem jendo cez druhé mala som dávať veči pozor.. Keď som sa je opýtala ci je mala šanca ze budem tehotná povedala ze áno mozno
Ale to slovíčko folikula povedala ze to vo vajickovode už malo ísť dole ale ešte nešlo že sa to opozdilo alebo ze možno ze budem tehotná takto to nejako povedala
@lydia1995 dajak to nedava zmysel, to ze pouzila slovo folikul znamena, ze bol teda este vo vajecniku a pravdrpodobne je uz dost velky aby praskol a mal ist teda do vajcovodu (ale zatial sa tak nestalo), teda ovulacia ma este len nastat, cize realne este asi nemalo kedy dojst k oplodneniu.... no cudujem sa tym lekarom, ze si pustaju usta takto na “spacirku”, ked mnohe zeny netusia o com oni “tocia” a pamataju si utrzky.....
Nuž uvidíme co sa stalo nestalo... Ale prísaham že som si hľadala papierik že si to budem zapisovať nabudúce jej aj poviem ze nech mi to normálne vysvetli. A možno, som to cele ja doplietla... No, dúfam ze i keď som to cele zle pochopila a vám zle opísala tak moja gyn vie o čom hovorila a kiež by tak bolo
ja som si robila clearblue test a bola som len vo veľmi veľmi skorom štádiu tehotenstva... urobila som si ho 17. teho a ukázal mi 1-2 týždne... o dva dni som šla k lekárovi a mala som v krvi len 36 jednotiek hcg... ale test bol tak či tak pozitívny aj ked veľmi skoro 🙂
@lydia1995 ja vlastne ani neviem kedy som mohla otehotnieť lebo poslednú ms som mala 3.8. ale podľa mojich krvných výsledkov a hcg to nevychádza takze som podľa slov doktora mala posunutú ovulaciu... a momentálne som cca v 4-5 týždni nanajvýš v 6 tom... a testy som si robila potom este dva či slabá čiarka tmavne... a tmavla 🙂 odpuracam gs mamatest
Ahojte, toto isté by zaujímalo aj mňa. Viem, že sa majú testy robiť najskôr v prvý deň meškajúcej menštruácie, ale pri Clearblue digital uvádzajú, že je možné ho robiť už 4-5 dní skôr. Chcela som počkať, ale kamoška ma vyhecovala, výsledok však bol negatívny. Opätovne sa teda pýtam ako kolegynka vyššie, či mal niekto skúsenosť s Clearblue, že bol najprv negatívny ale o pár dní nakoniec boli testy pozitívne.
@lydia1995 ty si nakoniec ako dopadla? 🙂
@sense menej citlivé? Fakt? :D Ja som si myslela, že práveže naopak, keď tam píšu že možnosť testovania už pred MS. Každopádne ďakujem.
Vieš mi keď tak poradiť nejaký citlivejší? Jasné, že ideálne je počkať do MS, ale keďže robím šport závodne, nerada by som niečo prepískla v prípade tehotenstva. Hovorí sa, že by človek mal ísť pri tréningoch tepovo výrazne dole. Naopak, každý mesiac sa dva týždne "krotiť", že veď keby sa náhodou podarilo si moc neviem predstaviť. Preto som sa chcela otestovať čo najskôr, z hľadiska bezpečia. Ale samozrejme, že možno mi nič iné nezostane len čakať 🙂.

A koľko Ti mešká menstruacia?