Negatívny test dva dni pred menzesom. Možné tehotenstvo?
Mozem byt tehotna,aj ked mam dva dni pred ms a test som mala negativny?
Pockam ci mi ta mrcha,pride alebo nie.Dala som si cervene vino a horuci kupel ,som zvedava ci mi dojde alebo nie.Dufam ze nie
Lebo potrebujem vediet ci mi pride alebo nie
Áno môže ukazovať test nič. Ja som ešte ďalšie krámy normálne dostala a to som už bola mesiac tehotná a test stále nič. Ukázal po 6 týždňoch a skúšala som ich asi 20, lebo sme plánovali a čakali už ....
@jamimka prečo horúci kúpeľ vynechať?
@saskia00721 pretoze sa horuci kupel v tehotenstve rozhodne neodporuca...
Horúci kúpeľ či sprcha môžu spôsobiť prehriatie organizmu, zvýšiť teplotu v oblasti panvy, a tak uvoľniť svalstvo maternice. Po prehriatí dochádza k predčasným kontrakciám a potratom.
Prehriatie organizmu v prvých troch mesiacoch tehotenstva môže tiež poškodiť mozog a miechu plodu, a tak spôsobiť napríklad rázštep chrbtice.
Horúca voda môže znižovať krvný tlak, čo u tehuliek s obvykle už aj tak nízkym tlakom môže viesť k mdlobám a navyše ovplyvniť prietok krvi v placente a ohroziť bábätko.
@prettiness myslím, ze placentu, mozog a tak tam určite ešte nemá a horúceho kúpeľa sa obávať nemusí.
@baby26 môžeš. Ak si robíš test, daj si záležať na tom, any bol z ranného moču a ten najcitlivejsi
@bluka2 to mi je jasne, to bola odpoved pre Saskiu preco sa neodporuca horuci kupel v tehotenstve...
@prettiness veľmi pekne ďakujem o tom som ešte nikdy nepočula takže to môže škodiť aj keď sa o bejby žena snaží. Dakujeeem
@saskia00721 to zas neviem.. ja som sa predtym normalne kupala v horucej ale ako mi vysiel pozitivny test prestala som 🙂
@saskia00721 no ten horuci kupel a cervene vino skusali dievcata ktore nechceli ostat tehotne ..aspon co som pocula z rozpravania, ze to vyvolava potrat.

ano