icon

Negatívny test dva dni pred menzesom. Možné tehotenstvo?

baby26
4. mar 2019

Mozem byt tehotna,aj ked mam dva dni pred ms a test som mala negativny?

renatka1985
4. mar 2019

ano

lucpro1
4. mar 2019

@baby26 a co by si nemala? ale zbytocne si si robila test, mala si si ho spravit az potom, ked ti bude menstruacia meskat

ketrin332
4. mar 2019

@baby26 ahoj AJ ja som si robila tehotensky test 4 DNI do menstruacie a bol negativny.a ked mi meskala menstruacia tak som si zas urobila tehotensky test a bol pozitivne.teraz uz budem 6 tyzdny.

baby26
autor
4. mar 2019

Pockam ci mi ta mrcha,pride alebo nie.Dala som si cervene vino a horuci kupel ,som zvedava ci mi dojde alebo nie.Dufam ze nie

evaachesa
4. mar 2019

@baby26 horuci kupel a vino sa riesi skor ked chces aby prisla menstruacia, nie?

baby26
autor
4. mar 2019

Lebo potrebujem vediet ci mi pride alebo nie

jamimka
4. mar 2019

@baby26 naco to potrebujes vediet? Keby som chcela byť tehotna, tak víno a hlavne horúci kúpeľ by som vynechala.

zebrasoma
7. mar 2019

Áno môže ukazovať test nič. Ja som ešte ďalšie krámy normálne dostala a to som už bola mesiac tehotná a test stále nič. Ukázal po 6 týždňoch a skúšala som ich asi 20, lebo sme plánovali a čakali už ....

saskia00721
17. mar 2019

@jamimka prečo horúci kúpeľ vynechať?

prettiness
17. mar 2019

@saskia00721 pretoze sa horuci kupel v tehotenstve rozhodne neodporuca...

prettiness
Autor odpoveď zmazal
prettiness
17. mar 2019

Horúci kúpeľ či sprcha môžu spôsobiť prehriatie organizmu, zvýšiť teplotu v oblasti panvy, a tak uvoľniť svalstvo maternice. Po prehriatí dochádza k predčasným kontrakciám a potratom.

Prehriatie organizmu v prvých troch mesiacoch tehotenstva môže tiež poškodiť mozog a miechu plodu, a tak spôsobiť napríklad rázštep chrbtice.

Horúca voda môže znižovať krvný tlak, čo u tehuliek s obvykle už aj tak nízkym tlakom môže viesť k mdlobám a navyše ovplyvniť prietok krvi v placente a ohroziť bábätko.

@saskia00721

veva2532
Autor odpoveď zmazal
bluka2
17. mar 2019

@prettiness myslím, ze placentu, mozog a tak tam určite ešte nemá a horúceho kúpeľa sa obávať nemusí.
@baby26 môžeš. Ak si robíš test, daj si záležať na tom, any bol z ranného moču a ten najcitlivejsi

prettiness
17. mar 2019

@bluka2 to mi je jasne, to bola odpoved pre Saskiu preco sa neodporuca horuci kupel v tehotenstve...

saskia00721
17. mar 2019

@prettiness veľmi pekne ďakujem o tom som ešte nikdy nepočula takže to môže škodiť aj keď sa o bejby žena snaží. Dakujeeem

prettiness
18. mar 2019

@saskia00721 to zas neviem.. ja som sa predtym normalne kupala v horucej ale ako mi vysiel pozitivny test prestala som 🙂

evaachesa
18. mar 2019

@saskia00721 no ten horuci kupel a cervene vino skusali dievcata ktore nechceli ostat tehotne ..aspon co som pocula z rozpravania, ze to vyvolava potrat.