icon

Negatívny test po 16 dňoch od ovulácie: skoro na test?

tallka7
Dnes o 17:01

Ahojte. Ms som mala 21.1. naposledy no po celkom dlhom cykle (po 36 dnoch) podla vytoku som mala ovulaciu niekedy 14-17.2. Cize by som mala byt teraz cca 16dpo a test som mala negativny. No nemam zatial pocit ze by mala ms prist. O babatko sa snazime a beriem aj vitaminy na podporu plodnosti. Mate niekto podobne skusenosti? Moze to byt tehu len som mozno robila skoro test?

anonym_3e58a0
Dnes o 17:08

Ak si naozaj 16 dpo tak by mal byť test už pozitívny. Aj keby si len 15 dpo. Lebo uhniezdenie nastáva zvyčajne tak 8-10 dní po ovulácii. Môže aj neskôr, tak že 12 dpo. Ale aj to by ti už mal ukázať. Nádej je tam vždy. Mohla byť ovulácia aj neskôr. Nakoľko si mala predtým dlhší cyklus. Mne sa občas stane, že sa chce uvolniť vajíčko, mám plodný výtok aj zosilnené ovulačné testy ale nepodarí sa a príde až neskôr. Aký test si si robila?

tallka7
autor
Dnes o 17:10
@anonym_3e58a0

Ak si naozaj 16 dpo tak by mal byť test už pozitívny. Aj keby si len 15 dpo. Lebo uhniezdenie nastáva zvyčajne tak 8-10 dní po ovulácii. Môže aj neskôr, tak že 12 dpo. Ale aj to by ti už mal ukázať. Nádej je tam vždy. Mohla byť ovulácia aj neskôr. Nakoľko si mala predtým dlhší cyklus. Mne sa občas stane, že sa chce uvolniť vajíčko, mám plodný výtok aj zosilnené ovulačné testy ale nepodarí sa a príde až neskôr. Aký test si si robila?

@anonym_3e58a0 top test z dm tycinkovy

anonym_3e58a0
Dnes o 17:12
@tallka7

@tallka7 na tvojom mieste by som počkala tak 2 dni, ak nepríde ms tak si urob paličkový dr max. Taký modrý. Mne aj kamarátkam vždy ukázal spoľahlivo a skoro.

tallka7
autor
Dnes o 17:13
@anonym_3e58a0

@tallka7 na tvojom mieste by som počkala tak 2 dni, ak nepríde ms tak si urob paličkový dr max. Taký modrý. Mne aj kamarátkam vždy ukázal spoľahlivo a skoro.

@anonym_3e58a0 ďakujem pekne za radu❤️

anonym_cec0b6
Dnes o 17:19
@tallka7

@tallka7 skus mama test. Mne tak odporucili tu, ze su lepsie, tiez som pouzivala toptest z dm a tam som mala takmer neviditelnu ciarku 4 dni meskajuca MS, cykly mavam +- 30 dni a ovulaciu mavam neskor.

zuzi0911
Dnes o 17:22

Ak si 16dpo naozaj ..tak tehona nebudes . . Mne uz ukazal na 9dpo ,najneskor vsak zenam ukaze cca 13dpo ak je neskorsie uhniezdwnie ,ale toto uz ide mimo vsetko ak si si naozaj ista ovulaciou ..
Mamatest nekupuj ,robi falosne ciarky (moja aj dalsich zien skusenost ,rovnsko pepino.
Intimed test ,top test ten plastovy ci dr max su fajn .

A kedze si ms mala naposledy v januari bolo by dobre uz volat dr .

tallka7
autor
Dnes o 17:44
@zuzi0911

Ak si 16dpo naozaj ..tak tehona nebudes . . Mne uz ukazal na 9dpo ,najneskor vsak zenam ukaze cca 13dpo ak je neskorsie uhniezdwnie ,ale toto uz ide mimo vsetko ak si si naozaj ista ovulaciou ..
Mamatest nekupuj ,robi falosne ciarky (moja aj dalsich zien skusenost ,rovnsko pepino.
Intimed test ,top test ten plastovy ci dr max su fajn .

A kedze si ms mala naposledy v januari bolo by dobre uz volat dr .

@zuzi0911 zatial som k dr nesla kedze som mala posunuty cyklus a posledna ms mi prisla az po 36 dnoch od predoslej a som mala teda aj ovulaciu dost neskoro, ak teda dobre ratam podla vytoku, ale urcite v pondelok zajdem ak dovtedy nepride pripadne ked aj test bude negativny stale🤔dakujem za rady❤️

anonym_b41940
Dnes o 18:22

Ak si realne 16 dni po ovulacii, test by Ti uz ukazal pozitivitu. Vsetko ostatne su len extra raritne priprady alebo chyby (chybny test a pod). Realne - nemala by si len jednu ciarku uz.