Negatívny test po KET: Mám stále nádej?
Ahojte, v piatok som absolvovala KET, vkladali mi 6 dňovu blastocytu. Čítala som veľa príbehov žien, kde uvádzajú/ukazujú, že test po KET majú pozitívny už na 5. alebo 6. deň. Viem že som si nemala spraviť test, ale... A teraz som zúfalá, že to určite nevyšlo. Je niekto, kto nakoniec bola tehotná, a mala tiež negativ na 6.den? Dakujem moc za pomoc
@littleblueberry neboj sa podľa mňa je ešte za zavčasu. Vyjde všetko dobre
@littleblueberry 6 d je moc zavčasu na co testujes tak skoro???
@stellarstar áno, ja viem,že je to skoro, ale aj tu na MK je kopa pozitívnych testov z 5-6. dňa. Tak som si to nevydržala, uz mám za sebou nepodarený et. Vtedy som dostala menštruáciu uz na 9. den. Teraz picham progesteron, tak asi to problem nebude, ale som v strese, lebo okrem pichani v podbrušku nemám príznaky...
@sandra151 ďakujem za povzbudenie, no dúfam, že to bude ôk, test som spravila iba kvôli tomu, že skoro žiadne príznaky nemám, prsia nemám vôbec naliaté, iba podbrusko mi boli sem tam...
@simca115 ďakujem pekne, ste milá 😊
Presne pre toto netreba testovat skoro, ale vydrzat do urceneho terminu, potom sa zbytocne stresujes. Vyslo vyslo, nevyslo, ides dalej. Nestracat nadej. Ale zbytocne stresy k tomu urcite neprispievaju. Kazdy pripad je iny, aj keby ti tu 20 napisali ze im to vyslo, tebe aj tak nemusi, alebo naopak. Vypnut internety a najdi si nejaku inu zabavku, nieco na odreagovanie. To je najlepsie co mozes urobit. Drzim palce.
@lelelienka ďakujem, máš pravdu.
@littleblueberry tak nie každá žena je rovnaká
A tému stačí raz zadať ved tu môžeš pokračovať
Rozhodujuci je 10.den
@littleblueberry ahoj, no čo, ako to vyzerá po pár dňoch? Je test už pozitívny?
@frida1990 bohužiaľ nie, aj menštruácia sa mi začína...
@littleblueberry to ma mrzí 🥺 ja som dnes ráno tiež smutne pozerala na biely test 6 dní po vklade 6 dňovej blastocysty, veľké nádeje si už nerobím 😪
@frida1990 joj, ešte držím palce, do 10. dňa sa môže ešte čokoľvek stať 🙏🙏🙏
Ja som už vyplakana a ubolena, ale dufam ze s tebou to bude inak 😇
@littleblueberry kiežby si mala pravdu, ale neviem prečo už tomu moc neverím, radšej som nohami na zemi, pripravená na všetko. Ostali vám ešte nejaké embryá? Nám nie 😔
@frida1990 nie, bol to náš 1.IVF, mali sme iba dve embryjka, raz som mala ET a teraz KET. Chodime do Brna...som teraz velmi na dne, lebo z lekárskeho hladiska všetko bolo top -6AA pgta testovane embryjko. A nič.
@littleblueberry my sme mali tiež prvé IVF, tiež len dve embryjká, ET sa chytil ale nevyvíjalo sa dobre a v 8 tt bol koniec, a teraz KET si ani neškrtol... Takže u nás musí nasledovať jedine ďalšie IVF, ak to ešte nechceme vzdať. Ale my už nemáme čo pridať, čo dovyšetriť, aj metódy sme použili všetky čo sa dali, napriek tomu nič.. neviem tiež že čo už máme spraviť inak 🥺
Dievčatá mozno vás trošku povzbudím. Kamoške sa podarilo po 11 rokoch po 5 IVF. Obidvaja 100% zdravý ona už 38 a narodilo sa im zdrave dievcatko. Boli v Brne. Nám ss podaril druhý vklad a tiež sme boli v Brne
@sandra151 ďakujem, ja som teraz trosku na dne, lebo ani druhy vklad nevyšiel, a ani sa nezacala implantácia... asi mam problem s uhniezdenim, a neviem, ci s tym mi vedia pomoct ...
@littleblueberry mne sa prvýkrát aj uhniezdilo a vidíš aj tak nič 😔 ono keď embryjko je slabé, s tým veľa nespravíš, nemusí byť vôbec problém s uhniezdením, ale s tým, že možno to embryjko proste nebolo dostatočne silné a životaschopné, mne jedine toto dáva zmysel, inak nechápem prečo by sa to dialo 😔 ja som na tom tiež úplne že celé zle, muž detto 😔
Dievcata chcem vas povzbudit. Nam nevyslo ani jedno IVF a teda bolo ich viac ako 5 v troch roznych klinikach, aj v zahranici. Riesili sme to skoro 10 rokov. Teraz mam adoptovane 3 krasne deti a uz skoro 8 rokov som stastna mama. Niec nie je stratene. Vzdy sa najde nejaka cesta k vytuzenemu cielu. Drzim vam palce.
@frida1990 🥺❤️🩹
@littleblueberry toto presne prežívam dnes ja :( nemala som sa testovať ani
@littleblueberry ahoj... Ja som na 6.den začala krvácať a test bol negatívny... Potom som si urobila test na10 deň a bola tam slabá druhá ciarka... Takže určite to nevzdávaj a ver, že sa to môže ukázať aj neskor 🤞
Za mna,ked som mala biely test na 7dpt,vedela som,ze sa vysledok uz nezmeni,no urcite treba pockat na 10dpt,aby sa robili zavery

Ja som mala na 6.den negatívny a 7.den pozitívny. Držím palce 🙏