Negativny test v 7. týždni tehotenstva
Ahojte.som tu nová tak neviem či sa to tu už riešilo.nechraneny styk s partnerom sme mali 11.11.pár dní na to som dostala menzes,ten zvyknem mať pravidelný.ale začala som sa cítiť dosť zvláštne. Ďalší menzes som mala dostať 9.12.prisiel o dva dni skôr.trval asi 2.5 dňa pričom prvy deň bol normálny,druhý deň už úplne slabucky.inak mi trvá 5 dní.zvláštne pocity pretrváva likos,bývalo zle ale nezvracala som tak som si urobila test.bol negatívny.no cítim sa inak.posledné 3dni ma boli podbrusko,prsia,Som unavená,mám hroznú chuť na sladke.test som si robila pred týždňom no zase bol negatívny.neviem či tie príznaky sú príznakom ovulácie alebo tehotenstva.mala to niekto raz podobné?
podla uvdenych info tam nie je tehotenstvo...to by uz fakt vyliezli ciarky z testu...odporucam menej sa pozorovat
Tiež mám podobný problém, akurát že ja užívam HAK. Ukázal by mi test niečo 6 týždňov od styku?
@nina_ninu ako si dopadla vtedy?

@nina_ninu tehotenstvo sa neráta od nechraneneho sexu, ale od dátumu menzesu. V tvojom prípade by si už mala mať koľajnice. Navyše si mala normálne ms. Chcete byť tehotná, či sa len bojíš? Podľa mňa ten nie si. Je to psychika.