icon

Neisté tehotenstvo po rozchode

4. jan 2026

Ahojte, dlho som rozmýšľala, či sem vôbec napíšem, ale som psychicky úplne vyčerpaná a potrebujem názor žien, ktoré možno zažili niečo podobné.
Po dlhoročnom vzťahu som sa s partnerom rozišla. Už to medzi nami dlhodobo nefungovalo, žili sme vedľa seba. Po rozchode som sa začala stretávať s iným mužom. Bolo to krátko, ale prišlo aj k sexu 15. novembra. Nedával si pozor, hneď na druhý deň som si vzala tabletku po.
Na ďalší deň ma však bývalý partner začal kontaktovať, plakal, prosil, že chce rodinu zachrániť, že si uvedomil chyby. Nevedela som to len tak odmietnuť, išli sme si sadnúť, porozprávať sa… a priznávam, podľahla som emóciám a mala som s ním sex tiež. Nebolo to plánované, bola to slabosť a chaos v hlave.
novembra som bola u gynekologičky na bežnej kontrole, povedala, že sa blíži menštruácia. Okolo 21.–22. novembra som mala krvácanie, ktoré vyzeralo ako menzes, ale teraz neviem, či to bola naozaj menštruácia alebo len krvácanie po tabletke.
Neskôr som sa s bývalým definitívne rozišla, uvedomila som si, že to nemá zmysel. Pokračovala som v stretávaní s novým mužom a 15. decembra sme mali opäť nechránený sex. Teraz 3. januára som si robila tehotenský test a vyšiel pozitívny 3+.
Som úplne zúfalá, neviem, z ktorého obdobia to môže byť, bojím sa, neviem čo robiť a úprimne uvažujem aj nad potratom. Viem, že som spravila chyby, neospravedlňujem sa, len prosím o normálne reakcie a skúsenosti, nie odsudzovanie. Som mama, mám zodpovednosť a momentálne sa cítim úplne stratená.
Ďakujem každej, ktorá sa ozve normálne a s pochopením.

Strana
z3
really8
4. jan 2026

@anonym_autor si mama a pri ziadnom sexe s hocikym si nedavas pozor?

anonym_2da550
4. jan 2026

No ľahké ženy to majú ťažké a take čo nepoznajú prezervativ či tabletky a ešte nepočuli o teliesko tak tie to majú ťažké obzvlášť

autor
4. jan 2026
@really8

@anonym_autor si mama a pri ziadnom sexe s hocikym si nedavas pozor?

@really8 ja viem obrovská chyba 😭

really8
4. jan 2026
@anonym_autor

@really8 ja viem obrovská chyba 😭

@anonym_autor obrovska chyba ktora sa ti stala 3x v pribehu tyzdna? Akoze uz je to jedno len sa to snazim pochopit...

tinka_1807
4. jan 2026

@anonym_autor žena, žena... Je dobré, že si uvedomujes, že to bolo veľmi nezodpovedné. Ta duša, čo v tebe rastie za to nemôže. Hovorím to ako žena, ktorá má za sebou 3 potraty. Dieťa je dar.

Racionálne by bolo dobré ísť za gynekológom. Ten ti vie upresniť termín počatia. Z toho zistíš aspoň to, či to je december, alebo november. To ti už veľa napovie. No a potom ďalej... Želám ti správne rozhodivanie. Keď si už emóciami a srdcom rozhodovala pri sexe, kde si nedala prednosť racionality, tak to tak urob aj pri dieťatku a rozhodni sa srdcom a emóciami, nie raciom. V tomto prípade, to bude aj správne rozhodnutie.

PS: stále nie je isté, či sa bábo udrží, ja ako žena po stratách som stále veľmi opatrná. Držím palce

autor
4. jan 2026
@really8

@anonym_autor obrovska chyba ktora sa ti stala 3x v pribehu tyzdna? Akoze uz je to jedno len sa to snazim pochopit...

@really8 takto ja som bola s novým partnerom s tym sme mali sex bohuzial ano stalo sa ..dala som si na dalsi dem tabletku po...na dalsi den prišiel expartner s prosikom ze nas chce späť..šli sme.si sadnúť ze sa porozpravame mali sme sex...chcela som sa vtatit skrz syna a preto ze sok bola zvyknutá.. lenze 9rokov si nedával pozor a nevedela som ostať tehotná bolo by divne ak by zrazu...lenze zistila som ze to nebude ono a vrátila som sa k tomu kde ma to tahalo..ano mali sme sex nechránený ale daval si pozor 15.12..v tom novembri som si dala samozrejme tabletku po..prišlo krvácanie po 5dnoch..ci zabrala ci nie neviem..ja vkem ze sa to číta zle..sama som psychicky hotová..najväčšia životná chyba 😭

autor
4. jan 2026
@tinka_1807

@anonym_autor žena, žena... Je dobré, že si uvedomujes, že to bolo veľmi nezodpovedné. Ta duša, čo v tebe rastie za to nemôže. Hovorím to ako žena, ktorá má za sebou 3 potraty. Dieťa je dar.

Racionálne by bolo dobré ísť za gynekológom. Ten ti vie upresniť termín počatia. Z toho zistíš aspoň to, či to je december, alebo november. To ti už veľa napovie. No a potom ďalej... Želám ti správne rozhodivanie. Keď si už emóciami a srdcom rozhodovala pri sexe, kde si nedala prednosť racionality, tak to tak urob aj pri dieťatku a rozhodni sa srdcom a emóciami, nie raciom. V tomto prípade, to bude aj správne rozhodnutie.

PS: stále nie je isté, či sa bábo udrží, ja ako žena po stratách som stále veľmi opatrná. Držím palce

@tinka_1807 cele dni plaxem..ide o to ze som roky trpela pri ex a peisiel niekto pri kom mi bolo dobre a rozum sa zastavil 😭ona bude vediet či bolo bábätko pečate v strede novembra alebo strede decembra?

autor
4. jan 2026
@tinka_1807

@tinka_1807 lenze sranda je ze 19.11 mi robila vyšetrenia aj krv a ze mam malo vajíčok 0,4 a pozri bum

tinka_1807
4. jan 2026
@anonym_autor

@tinka_1807 cele dni plaxem..ide o to ze som roky trpela pri ex a peisiel niekto pri kom mi bolo dobre a rozum sa zastavil 😭ona bude vediet či bolo bábätko pečate v strede novembra alebo strede decembra?

@anonym_autor Áno, lekárka podľa veľkosti embrya vie cca na +-4 dní presne zistiť čas počatia.
Ak predošlý partner 9 rokov nič nesplodil, tak pravdepodobne to bude od nového partnera

really8
4. jan 2026
@anonym_autor

@really8 takto ja som bola s novým partnerom s tym sme mali sex bohuzial ano stalo sa ..dala som si na dalsi dem tabletku po...na dalsi den prišiel expartner s prosikom ze nas chce späť..šli sme.si sadnúť ze sa porozpravame mali sme sex...chcela som sa vtatit skrz syna a preto ze sok bola zvyknutá.. lenze 9rokov si nedával pozor a nevedela som ostať tehotná bolo by divne ak by zrazu...lenze zistila som ze to nebude ono a vrátila som sa k tomu kde ma to tahalo..ano mali sme sex nechránený ale daval si pozor 15.12..v tom novembri som si dala samozrejme tabletku po..prišlo krvácanie po 5dnoch..ci zabrala ci nie neviem..ja vkem ze sa to číta zle..sama som psychicky hotová..najväčšia životná chyba 😭

@anonym_autor samozrejme ze to lekarka bude vediet. Ja by som na potrat nedokazala ist. Uvidis ako sa k tomu postavi ten novy ked mu to povies

autor
4. jan 2026
@really8

@anonym_autor samozrejme ze to lekarka bude vediet. Ja by som na potrat nedokazala ist. Uvidis ako sa k tomu postavi ten novy ked mu to povies

@really8 on povedal ze necháva rozhodnutie na mne ..lenze on býva odomna 100km mam 9rocne dieťa...malý ho nepozna ...on chce ze ak si to nechám odídem za nim..a ja viem ze nie.. syna by to položilo proste

beckinka
4. jan 2026

@anonym_autor a ty chces čo? Už sa stalo čo sa stalo, teraz sa treba rozhodnúť čo ďalej. V každom prípade je antikoncepcia na mieste ale to už vieš aj sama. Je to tvoje telo, tvoj život. Už vieš čo obnáša tehotenstvo, pôrod. Chlap ti môže naslubovat čo chce, aj jeden aj druhý. Ale celé si to odbijes aj tak ty.

autor
4. jan 2026
@beckinka

@anonym_autor a ty chces čo? Už sa stalo čo sa stalo, teraz sa treba rozhodnúť čo ďalej. V každom prípade je antikoncepcia na mieste ale to už vieš aj sama. Je to tvoje telo, tvoj život. Už vieš čo obnáša tehotenstvo, pôrod. Chlap ti môže naslubovat čo chce, aj jeden aj druhý. Ale celé si to odbijes aj tak ty.

@beckinka bohuzial ano 😢 som naozaj dopadla

domka222
4. jan 2026

Teraz už neskoro plakať. Ak je to s ex,vieš s ním byť znova? Ak s novým, nebojíš sa,že po tak krátkej známosti zostaneš sama na dve deti? Nikdy by som po krátkej známosti nemala sex bez ochrany.

autor
4. jan 2026
@domka222

Teraz už neskoro plakať. Ak je to s ex,vieš s ním byť znova? Ak s novým, nebojíš sa,že po tak krátkej známosti zostaneš sama na dve deti? Nikdy by som po krátkej známosti nemala sex bez ochrany.

@domka222 jas hlavne riešim z akého mesiaca bábätko je..ak z decembra som rozhodnutá ze si to nenecham :(

autor
4. jan 2026
@domka222

@domka222 aj ked nemyslím si ze je ex...9rokov som s ním nevedela otehotnieť a zrazu

beckinka
4. jan 2026
@anonym_autor

@domka222 aj ked nemyslím si ze je ex...9rokov som s ním nevedela otehotnieť a zrazu

@anonym_autor tak už sa len objednať k lekárke nech potvrdí tehotenstvo a asi aj rovno vypíše papiere na upt. A rovno by som si dala predpísať antikoncepciu pre svoj pokoj.

autor
4. jan 2026
@beckinka

@anonym_autor tak už sa len objednať k lekárke nech potvrdí tehotenstvo a asi aj rovno vypíše papiere na upt. A rovno by som si dala predpísať antikoncepciu pre svoj pokoj.

@beckinka hotová som 😭nechápem ako som mohla urobiť takuto obrovskú chybu...inak lekárka uvidi ci je bábätko z polky novembra alebo decembra vsak?

beckinka
4. jan 2026
@anonym_autor

@beckinka hotová som 😭nechápem ako som mohla urobiť takuto obrovskú chybu...inak lekárka uvidi ci je bábätko z polky novembra alebo decembra vsak?

@anonym_autor áno oni to vedia vypočítať. Ja ťa chápem že si hotová. Urcite je to ťažké ale zvládneš to. Tvoj syn ťa potrebuje. Máš to ťažké, držím palce. Keby niečo napíš SS

autor
4. jan 2026
@beckinka

@anonym_autor áno oni to vedia vypočítať. Ja ťa chápem že si hotová. Urcite je to ťažké ale zvládneš to. Tvoj syn ťa potrebuje. Máš to ťažké, držím palce. Keby niečo napíš SS

@beckinka urobila som chybu..konečne som sa pri niekom cítila šťastná a doplatila som na to :(
Prosím ta ked som si dala po styku z novembra tabletky po a prišla menstruaxia do 5dni..len teda ci to bola menštruácia tak by som asi z toho styku nemala byt tehotná vsak? :( ráno utekám hned k doktorovi

januska12323
4. jan 2026

Ja ťa nebudem súdiť sama vieš aké hlúposti robíš. Zajtra zavolaj lekárke, objednaj sa a v skratke vysvetli čo sa stalo, zariaď sa potom podľa seba či zvládneš vychovať ďalšie dieťa sama. Neverím, že by tento nový s tebou ostal.

beckinka
4. jan 2026
@anonym_autor

@beckinka urobila som chybu..konečne som sa pri niekom cítila šťastná a doplatila som na to :(
Prosím ta ked som si dala po styku z novembra tabletky po a prišla menstruaxia do 5dni..len teda ci to bola menštruácia tak by som asi z toho styku nemala byt tehotná vsak? :( ráno utekám hned k doktorovi

@anonym_autor tak tá tabletka po môže a nemusí zabrať. Vždy je to 50:50. Zajtra budeš múdrejšia, potom daj vedieť čo dr povedala. Viem že je to ťažké ale dnes to aj tak už neovplyvnis. Drž sa

anonym_54f37d
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor zváž interupciu, lebo s najväčšou pravdepodobnosťou ostaneš na dve deti sama

autor
4. jan 2026
@anonym_54f37d

@anonym_autor zváž interupciu, lebo s najväčšou pravdepodobnosťou ostaneš na dve deti sama

@anonym_54f37d mam to v plane ...aj ked druhé bábätko som chcela ale nie takto

amazonka13
4. jan 2026

🐘 Chýb už bolo dosť. Všetci ich robíme. Správala si sa ako sopľaňa a ty to vieš. Prijmi - odpusť si a, zameraj sa na budúcnosť. Odpusť si. Opusť, zúfalstvo, chaos, ktoré si si spôsobila. Upokoj sa a začni odznova.

Na konci si dávaš odpoveď sama : ***..."Som mama, mám zodpovednosť .." ***
Je úplne jedno, kto je otec. Raz si dáš urobiť testy, keď to bude pre teba podstatné a dozvieš sa to. Je čas pre pokoj, zodpovednosť, pre ROZUM.

Čo ti urobilo tvoje dieťa? Vybralo si ťa, aby si mu dala život. Tak mu ho proste daj. Prijmi ho, zodpovedne a s láskou. Ukonči toto nezmyselné plácanie sa v chaose - zmeň energiu v sebe, okolo seba - daj novú šancu sebe aj dieťatku. Práve cez dieťa príde to rozhrešenie, odpustenie, pokoj, ktoré duša hľadá...
Správne rozhodnutia a veľa šťastia. 🙏

anonym_380ec8
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor náhoda je svina

anonym_a10755
4. jan 2026

@anonym_autor Interupcia bez akéhokoľvek rozmýšľania. Určite nechceš byť na dve deti sama. A spoľahlivú antikoncepciu.

cimage
4. jan 2026

Stalo sa, bohuzial aj tvojim zavinenim. Ked si partner nedaval pozor, tak si musi byt vedomi, ze sa to moze stat. Ako sa k tomu podla teba postavi? Vies sa postarat o 2deti sama? Da sa to, ale lahke to nebude.

anonym_46642b
4. jan 2026

To krvácanie mohlo byť kľudne už uhniezdenie. Ja som napríklad mala toto 5 dni po embryotransfere (takze kľudne 7-10dni po pohlavnom styku to môže byť). Tabletka po nie je 100%na. Skôr by som sa priklonila k tomu že si tehotná s novým partnerom.

anonym_6e11b0
4. jan 2026

ja nie som ziadny lekar.. ale ak tam je 3+ na teste (popravde neviem ci vedia ukazoavt aj viac... tie testy, ak nie, tak vlastne nevies v ktorm tt si a povie ti to lekar a cela diskusia je teda zatial zbytocna).. tak podla mna nebudes tehotna od 15.novembra... ani ak by teoreticky doslo k oplodneniu 1-2dni potom .. mala si medzitym ms, bola si u lekarky... mne to skor vychadza na toho noveho...
A medzi nami, si doslpela zena, je smiesne pisat "nedaval si pozor". Ides sexovat s novym chlapom, dieta nechces/neplanujes s nim, tak si mas zabezpecit antikoncepciu aj ty.
AKo by som sa k tomu postavila, povedala novemu partnerovi ze som tehotna, hadam vie, ze predtym si mala ineho... mozno by som povedala ze nie som si ista dlzkou tehotenstva, medzitym poriesim s lekarom presnejsi termin. Pripadne ak by to bolo nutne, dna test by to potom poriesil. Ak by som dieta nechcela a neplanovala, isla by som na UPT a ani to neriesila, ak by som dieta checla, vedela ze sa postaram a zariadim aj bez chlapa, tak by som si ho nechala.

Strana
z3