Nejasné výsledky tehotenského testu
Dobrý deň,
prosím o radu. Začali sme sa snažiť o bábätko a pracujeme natom zatiaľ asi len 3 týždeň aktívne.
Mám však PCOS a očakával trosku problémy a dobu, kým sa nám to podarí. Po 3 týždňoch som si robila test pretože som nemala skoro žiadnu menštruáciu a pod ( čo je pri PCOS by som povedala bežne alebo aspoň pri mne ). Trvalo to pár dni. Tak som si spravila test. Požičiava som Cearblue občiajny test. Prvých pár minút bol negatívny no však potom tam vyskočila jemná úzka výrazná čiarka ktorá do strany bledla a bola jemná. Naskočila asi až neskôr možno do 10 minút. O 2 dni som si spravila druhý test tiež rovnaký typ a stalo sa to iste ale čiarka už bola trosku výraznejšie. Zas úzka výrazná ale teraz už bolo trosku sýtejšie vidieť zvyšok čiarky. Opäť to naskocilo až po 10 minútach možno. Celé sa mi to však nezdalo tak som si kúpila Clearblue digitálny, ktorý mal dosť dobre recenzie, nakoľko som si myslela, že tu nejaké vasné kusy tie čo som si robila predtým… ten mi dnes ráno po 2 dňoch vyšiel negatívny.
Trosku som z toho zmätená. Viete mi poradiť prosím ?
Pridávam aj foto všetkých 3 testov. Je možné, že sa tie dva len moc napilo ?

Tie prve dva si velmi neskoro odcitavala, tam uz nabehol asi nejaky blud, skus obycajny palickovy, bud to asi este nevyslo, alebo mozno je moc skoro na test, ked mas nepravidelny cyklus.
@silvia_sz tieto klasické clearblue sú najhoršie testy . Úkazu aj z čistej vody . Skúsila by som klasické palickove
A s ktoré testy myslite že si najlepšie ? Či opäť platí čím drahšie tým väčšia blbosť ?
@silvia_sz palickove livsane , dr max , ja mám fajn skúsenosť aj s mamatestom🙈 a aj rapiclear palickovy je super ten ma dosť farbiva
Odber krvi ti zaručí 100% istotu
@mia_von_prag tento Clearblue ultravčasný má aj test, kde sú pri pozitivite len dve čiarky, pri negat.len jedna čiarka.
Tie vrchné clearblue sú otrasné testy. Každý týždeň je tu založených xy diskusií na tému ich nejednoznačnosti. Furt tam sú tiene, kanáliky, prerušované alebo krivé zdeformované čiarky.... Úplne by som zakázala ich predaj, horšie testy na trhu snáď ani nie sú.
Kúp si normálne prúžkové (top test, dr.max, intime,....) a otestuj znova.

Je to také zvláštne....Nemám s tými hornymi testami skúsenosti,ale nema byť pri pozitivite na nich znak + ? Ten posledný je negatívny, to je jasné.
Mohlo u teba ísť aj o biochemické tehotenstvo,a teda boli prvé testy aj pozitívne,ale zárodok sa neujal a zrejme začneš krvácať o chvíľu.
Alebo skús kúpiť iný typ testu, taký obyčajný "ciarkovy"a uvidíš,čo ten ukáže